Parterapeut & psykoterapeut i Svendborg på Fyn

ANDERS ALLENTOFT

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Terapi Svendborg - Færgevej 5, 5700 Svendborg

Åbningstider: Mandag - fredag - med mulighed for aften tider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Anders Allentoft - jeg er psykoterapeut med mange års erfaring indenfor parterapi og parforhold. Jeg har haft egen praksis siden 2009.  Jeg er uddannet inden for den systemiske og narrative terapiform, men jeg bruger også elementer fra den kognitive terapi.

Et konstruktivt udgangspunkt i parterapi er at trække en streg i sandet og så vidt muligt kigge fremad. Hvis I vælger at gøre det, kan vi sammen tage fat på de udfordringer, som kommer i den forbindelse. Nogle gange vil det være nødvendigt at dykke ned i jeres individuelle eller fælles historie, da der kan godt være nogle temaer fra fortiden som fylder så meget, at det kan være svært at komme videre.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi & coaching

Konfliktmægling

Supervision

UDDANNELSE

Certificeret Psykoterapeut på S.I.F. (Systemisk Institut for Familieterapi)

Master i NLP og Enneagrammet - Oll Uddannelseshus i Randers

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter & skænderier

Utroskab

Problemer i sexlivet

Udfordringer i familelivet

Manglende nærvær

Dårlig kommunikation

GRATIS SAMTALE

Jeg tilbyder naturligvis at tage en kortere telefonisk samtale, for at afklare hvordan jeg kan hjælpe jer. Kontakt mig nu og lad os få en snak om netop det der udfordre jer. Udfyld kontaktformularen her på siden - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

PARFORHOLD

Et parforhold er svært og er én plus én giver ikke altid to. Når to personer beslutter at dele livet med hinanden, vil der som regel både være berigende og udfordrende elementer - det kan ikke undgås.

Som parterapeut, vil jeg skabe rum der giver plads til at I begge føler jer hørt og lyttet til. I vil samtidig få redskaber, som I kan arbejde videre med derhjemme. Parterapi kan handle om alt fra udfordringer med kærlighed, sexliv, bebrejdelser og anerkendelse, individualitet og fællesskab, jalousi - eller måske noget helt andet. Målet er at reducere kritik, bebrejdelser og i stedet fylde banken op med gode oplevelser, nysgerrighed, indlevelse, leg og flirt i hverdagen, så I kan få et bedre parforhold og et bedre liv. Kontakt mig nu og lad os få en snak om det der udfordrer jer.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 975 kr.

Individuel terapi 1 time - 650 kr.