Parterapeut & psykoterapeut i Svendborg på Fyn

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Adresse: Terapi Svendborg - Færgevej 5, 5700 Svendborg

Åbningstider: Mandag - fredag - med mulighed for aften tider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Anders Allentoft - jeg er psykoterapeut med mange års erfaring indenfor parterapi og parforhold. Jeg har haft egen praksis siden 2009. Jeg er uddannet inden for den systemiske og narrative terapiform, men jeg bruger også elementer fra den kognitive terapi.

Et konstruktivt udgangspunkt i parterapi er at trække en streg i sandet og så vidt muligt kigge fremad. Hvis I vælger at gøre det, kan vi sammen tage fat på de udfordringer, som kommer i den forbindelse. Nogle gange vil det være nødvendigt at dykke ned i jeres individuelle eller fælles historie, da der kan godt være nogle temaer fra fortiden som fylder så meget, at det kan være svært at komme videre.

PARFORHOLD

Et parforhold er svært og er én plus én giver ikke altid to. Når to personer beslutter at dele livet med hinanden, vil der som regel både være berigende og udfordrende elementer - det kan ikke undgås.

Som parterapeut, vil jeg skabe rum der giver plads til at I begge føler jer hørt og lyttet til. I vil samtidig få redskaber, som I kan arbejde videre med derhjemme. Parterapi kan handle om alt fra udfordringer med kærlighed, sexliv, bebrejdelser og anerkendelse, individualitet og fællesskab, jalousi - eller måske noget helt andet. Målet er at reducere kritik, bebrejdelser og i stedet fylde banken op med gode oplevelser, nysgerrighed, indlevelse, leg og flirt i hverdagen, så I kan få et bedre parforhold og et bedre liv. Kontakt mig nu og lad os få en snak om det der udfordrer jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi & coaching

Konfliktmægling

Supervision

UDDANNELSE


Certificeret Psykoterapeut på S.I.F. (Systemisk Institut for Familieterapi)

Master i NLP og Enneagrammet - Oll Uddannelseshus i Randers

ERFARINGSOMRÅDE


Bedre kommunikation

Mere nærvær

Værktøjer til hverdagen

Bedre forståelse af hinandens indre univers

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time - 900 kr.


Individuel terapi 1 time - 750 kr.

Oplys venligst at du har fundet Anders på Lovecast

Besøg min hjemmeside