Parterapeut i Aarhus - Region Midtjylland, Hafdís Æ. Hougaard

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut, Psykoterapeut MPF & Life Coach

Adresse: Lokesvej 62, 7800 Skive

Åbningstider: mandag og torsdag kl. 08.00 - 17.00, tirsdag og onsdag kl. 08.00 - 19.00, fredag kl. 08.00 - 15.00

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Vivi. Jeg arbejder med parterapi, psykoterapi og coaching. Jeg ønsker at hjælpe jer, til at finde ind til alle jeres inderste ressourcer, som I ikke er bevidste om, at I har. Vi opfatter som mennesker tingene på vores helt egen unikke måde, med vores egne indre landkort. Jeg hjælper jer, til at kommunikere ud fra hjertet, så der kommer mere flow i kommunikationen i forhold til relationer.

Det er en naturlig del af livet, at vi går igennem sorg, kriser og udfordringer. Ved at have fundet ind til vores egne ressourcer og få fundet frem til de rette værktøjer, bliver det lettere at komme igennem alt det svære.

Ofte ligger der vigtig viden gemt i kroppen, og derfor må vi ind og mærke efter. Finde ud af hvilke følelser, traume, behov, længsler vi har, og få udtrykt det, så vi har muligheden, for at kunne skabe de forandringer der skal til, for at vi kan få det bedre og samtidig er vi tro mod det vores mavefornemmelse fortæller os.

PARFORHOLD

Det kan være en svær dans at være i et parforhold. Mange konflikter og frustrationer opstår oftest, fordi vi misforstår hinanden, og derefter ikke kan komme ud af det negative samspil, som vi har fået skabt imellem os.

Kommunikation er utrolig vigtigt. At vi får sat ord på det vi bliver trigget af, og hvad det gør ved os, og åbner op for at lytte bagom de følelser vi reagerer ud fra.

Mangel på tryg følelsesmæssig forbindelse imellem os, som par, er det mest centrale problem i et kærlighedsforhold, det skaber utryghed og derved tanken om at jeg ikke er en god nok mand/kvinde for min partner.

Gennem parterapi vil jeg støtte jer, til at lære jer selv og hinanden bedre at kende, samt få jer til at få en fælles forståelse for savn og længsler, som I har i jeres forhold. I parterapi arbejder jeg ud fra EFT ( Emotionsfokuseret Parterapi). Det særlige ved emotionsfokuseret parterapi er, at vi kommer om bagved vores handlinger, beskyldninger og mønstre. Vi finder ind til hvad der helt inde bagved ligger, bag den negative dans vi har med hinanden. EFT er en veldokumenteret fremgangsmåde, der er baseret på en kombination af forskning og praksis.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


EFT Parterapi

Individuel psykoterapi

Life Coaching

Onlineterapi via Zoom

Reiki Healing

UDDANNELSE


EFT Parterapeut

Cert. ID Psykoterapeut MPF

ID Life Coach

Akkrediteret IEQ - konsulent, Enneagram personlighedstest

ERFARINGSOMRÅDE


Livskriser

Relationer

Kommunikation

Utroskab & jalousi

Tilknytningsmønstre

Uhensigtsmæssige vaner & mønstre

Sorg & traume

Selvindsigt & kropsbevidsthed

Skyggearbejde

Angst, stress & depressive tanker

KLIENTUDTALELSER

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - ca. 90 minutter - 950 kr.


Individuel terapi - ca. 90 minutter - 750 kr.


Reiki healing - ca. 60 minutter - 550 kr.


Studerende/eller imellem jobs - ca. 90 minutter - 500 kr.