Parterapeut i Aarhus - Region Midtjylland, Hafdís Æ. Hougaard

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut, Psykoterapeut MPF & Life Coach

Adresse: Lokesvej 62, 7800 Skive

Åbningstider: mandag og torsdag kl. 08.00 - 17.00, tirsdag og onsdag kl. 08.00 - 19.00, fredag kl. 08.00 - 15.00

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Vivi. Jeg arbejder med parterapi, psykoterapi og coaching. Jeg ønsker at hjælpe jer, til at finde ind til alle jeres inderste ressourcer, som I ikke er bevidste om, at I har. Vi opfatter som mennesker tingene på vores helt egen unikke måde, med vores egne indre landkort. Jeg hjælper jer, til at kommunikere ud fra hjertet, så der kommer mere flow i kommunikationen i forhold til relationer.

Det er en naturlig del af livet, at vi går igennem sorg, kriser og udfordringer. Ved at have fundet ind til vores egne ressourcer og få fundet frem til de rette værktøjer, bliver det lettere at komme igennem alt det svære.

Ofte ligger der vigtig viden gemt i kroppen, og derfor må vi ind og mærke efter. Finde ud af hvilke følelser, traume, behov, længsler vi har, og få udtrykt det, så vi har muligheden, for at kunne skabe de forandringer der skal til, for at vi kan få det bedre og samtidig er vi tro mod det vores mavefornemmelse fortæller os.

PARFORHOLD

Det kan være en svær dans at være i et parforhold. Mange konflikter og frustrationer opstår oftest, fordi vi misforstår hinanden, og derefter ikke kan komme ud af det negative samspil, som vi har fået skabt imellem os.

Kommunikation er utrolig vigtigt. At vi får sat ord på det vi bliver trigget af, og hvad det gør ved os, og åbner op for at lytte bagom de følelser vi reagerer ud fra.

Mangel på tryg følelsesmæssig forbindelse imellem os, som par, er det mest centrale problem i et kærlighedsforhold, det skaber utryghed og derved tanken om at jeg ikke er en god nok mand/kvinde for min partner.

Gennem parterapi vil jeg støtte jer, til at lære jer selv og hinanden bedre at kende, samt få jer til at få en fælles forståelse for savn og længsler, som I har i jeres forhold. I parterapi arbejder jeg ud fra EFT ( Emotionsfokuseret Parterapi). Det særlige ved emotionsfokuseret parterapi er, at vi kommer om bagved vores handlinger, beskyldninger og mønstre. Vi finder ind til hvad der helt inde bagved ligger, bag den negative dans vi har med hinanden. EFT er en veldokumenteret fremgangsmåde, der er baseret på en kombination af forskning og praksis.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


EFT Parterapi

Individuel psykoterapi

Life Coaching

Onlineterapi via Zoom

Reiki Healing

UDDANNELSE


EFT Parterapeut

Cert. ID Psykoterapeut MPF

ID Life Coach

Akkrediteret IEQ - konsulent, Enneagram personlighedstest

ERFARINGSOMRÅDE


Livskriser

Relationer

Kommunikation

Utroskab & jalousi

Tilknytningsmønstre

Uhensigtsmæssige vaner & mønstre

Sorg & traume

Selvindsigt & kropsbevidsthed

Skyggearbejde

Angst, stress & depressive tanker

KLIENTUDTALELSER

» DU har betydet en livline for mig! Én, der har fulgt mig på sidelinjen og som aldrig har været bange for at ‘gå til mig’ og talt lige ind i min situation. Du har igen og igen fået mig fra hovedet og ned i kroppen… med respekt og forståelse for, at netop denne øvelse er enorm svær for mig.

Du er et fristed, hvor jeg efterhånden har turde vise mig selv, også de sider, jeg skammer mig over…
Og du har altid mødt mig med visdom og kærlighed og åbenhed. Det har været guld værd – en stor tryghed.

Hos dig er alle følelser ‘tilladt’ – og du er god til at minde om, at jeg er mere end mine følelser. Du har hjulpet mig med at lave denne skelnen mellem at HAVE en følelse/tanke og at VÆRE det. Jeg ved nu, at jeg ikke ER mine følelser og tanker – og det er en stor lettelse! Det giver stort håb! Og lige netop håb er noget, man får i terapi hos dig. Og håb er jo fuldstændig essentiel at få fat på – få øje på og fokus på. At der ER håb… også i livssituationer, som kan føles håbløse.

Jeanne, 43 år «

» På et tidspunkt i mit liv blev jeg udsat for et brat svigt, som førte mig ud i en dyb krise. Min verden faldt totalt sammen, og jeg var klar over, at jeg omgående skulle have hjælp. Hos Vivi kom jeg straks i gang med en række samtaler, og midt i alle problemer hjalp hun mig med nogle redskaber til at komme lidt videre. Vivi fjernede nogle sten i min mave, hvilket gjorde at jeg følte mig en del lettere.

Jeg fortsatte samtalerne hos Vivi efter behov og kunne fra gang til gang få hjælp og vejledning til de konkrete problemstillinger, som jeg lagde frem. Jeg vil i tiden fremover booke en samtale, når jeg føler behovet er der. Uden Vivi ved jeg ikke, hvordan jeg var kommet videre i mit livs krise. Hun har givet mig noget, som familie og venner ikke ville have kunnet give. Og så har Vivi altid taget sig tid, når mit behov for en samtale har været der.

Peter, 33 år «

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - ca. 90 minutter - 950 kr.


Individuel terapi - ca. 90 minutter - 750 kr.


Reiki healing - ca. 60 minutter - 550 kr.


Studerende/eller imellem jobs - ca. 90 minutter - 500 kr.