Parterapeut Peter Jørgensen - Vordingborg

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Isafjordvej 16, Trekroner, Roskilde

Åbningstider: Mandag - fredag kl. 08 - 20. Mulighed for weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg møder par der, hvor tingene er aller sværest, og får heldigvis hjulpet langt de fleste igennem til løsninger som de er glade for. Jeg har erfaring med at hjælpe par til at vende utroskab til en mulighed for at få ryddet op i de hjørner af forholdet, som de har forsømt, så noget nyt kan vokse frem. Jeg har hjulpet mange par med at få deres forskelligheder til at være en ressource i stedet for et problem, og jeg har hjulpet par med at finde ud af både at give hinanden nærhed , intimitet og frihed.

Jeg finder det dybt meningsfuldt at arbejde med par, og har derfor uddannet mig indenfor en række forskellige metoder.

Ud over at være psykoterapeut og parterapeut, er jeg også kultursociolog, og inden jeg blev parterapeut har jeg arbejdet med ledelse i mange år.

PARFORHOLD

I parterapien sørger jeg for, at I begge to bliver hørt. I får tale-tid, og lytte-tid. På den måde hjælper jeg jer med at tale sammen, uden at de sædvanlige mønstre med skænderier eller misforståelser tager over. I får altid værktøjer med jer, så I har mulighed for bedre selv at kunne navigere uden om de værste faldgruber.

I parterapien kommer I til at kigge indad på jer selv, og på hinanden med nye øjne. Som regel får begge parter øje på noget de har lyst til at bidrage med for, at der kan komme større tryghed, og bedre kommunikation i parforholdet. I lærer noget nyt om jer selv og jeres partner. På den måde er parterapi en rejse ind i et nyt parforhold. Det gamle parforhold får I ikke tilbage.

Jeg trækker på forskellige metoder. Jeg arbejder bl.a. neuroaffektivt, narrativt og emotionsfokuseret. Jeg arbejder også med tilknytningsmønstre, men aller vigtigst er det, at der kan etableres tillid imellem os. Det er forudsætningen for al terapi. I er velkomne til at kontakte mig, hvis I ønsker at høre mere.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Supervision & coaching

Konsulentydelser

Fascial Flow

Meditation

UDDANNELSE


Parterapeut ved Parterapeutisk Institut

Psykoterapeut fra Center for Selvudvikling

Kultursociolog fra Københavns Universitet

Proceskonsulent hos INPRAXIS

Narrativ lederuddannelse fra DISPUK

Diplomuddannelse i ledelse

ERFARINGSOMRÅDE


Utroskab

Kommunikation

Forskellighed

Plads i parforholdet

Svigt

Sammenbragte familier

Skilsmisse

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1400 kr.


Ved parterapi - Tilbud: betal for 3 samtaler og få den 4. gratis


Individuel terapi - 60 minutter - 850 kr.


Ved individuel terapi - Tilbud: betal for 5 samtaler og få den 6. gratis

Oplys venligst at du har fundet Sara på Lovecast

Besøg min hjemmeside