Parterapeut & psykolog Renate Sommerstad

RENATE SOMMERSTAD

Parterapeut & psykolog

Adresse: Østerbrogade 62, 3 sal 2100 København Ø

Åbningstider: mandag - fredag - med mulighed for weekend - og aften tider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Renate Sommerstad. Jeg er autoriseret psykolog og jeg har stor erfaring med parterapi og problematikker i parforhold.

Mange problemer, udfordringer og konflikter i et parforhold opstår, fordi vi mangler forståelse og indlevelse i hinandens verdner - det viser min erfaring. Derfor vil det ofte være netop det der er udgangspunktetet i parterapi hos mig. derudover vil vi arbejde men konkrete øvelser, som har til formål at modvirke konflikter, styke kommunikationen og stoppe uhensigtsmæssige mønstre, så I kan genfinde kærligheden og passionen i parforholdet.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi

Familie rådgivning

Gruppeterapi

Supervision

UDDANNELSE

Cand. pæd. phyk. psykologi - Danmarks Pædagorisk Universitet

Specialist i psykoterapi for unge og voksne

ERFARINGSOMRÅDE

Udfordringer i parforholdet

Sammenbragte familier

Hjælp til / og efter skilsmisse

Børneopdragelse

Konflikter

Stress

GRATIS SAMTALE

Jeg tager gerne en kortere telefonisk samtale, som kan skabe klarhed over hvordan et forløb hos mig kan hjælpe jer. Tryk kontakt mig og udfyld kontaktformularen - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

PARFORHOLD

I alle parforhold kan der opstå problemer med eksempelvis børneopdragelse, kommunikation, utroskab, sammenbragte familier, manglende forståelse for hinanden, seksualitet og forskellige livsanskuelser. Jeg tager naturligvis udgangspunkt i jeres aktuelle situation og det der udfordrer jer.

Næsten alle familier oplever problemer, kriser og udfordringer. I familier, med sammenbragte børn, kan det være rigtig svært at sætte ord på sine følelser og det kan føre til mange frustrationer. Uanset hvilke udfordinger I oplever i parforholdet, kan det være befriende at få sat ord på sine tanker og få hjælp fra en professionel og uvildig parterapeut. Kontakt mig nu og lad os få en snak om hvordan parterapi hos mig kan hjælpe jer.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time - 1400 kr.

Individuel terapi 50 minutter - 1000 kr.

Gruppeterapi - 1 time og 30 minutter - 800 kr.

Næste >