Parterapeut & psykolog Renate Sommerstad

RENATE SOMMERSTAD

Parterapeut & psykolog

Adresse: Østerbrogade 62, 3 sal 2100 København Ø

Åbningstider: mandag - fredag - med mulighed for weekend - og aften tider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Renate Sommerstad. Jeg er autoriseret psykolog og jeg har stor erfaring med parterapi og de problematikker og konflikter som ofte kommer i spil når to mennesker lever sammen.

Mange problemer, udfordringer og konflikter i et parforhold opstår, fordi vi mangler forståelse og vilje til indlevelse i hinandens verdener. Derfor vil det ofte være det der er udgangspunktet i parterapi hos mig. Vi vil samtidig arbejde med konkrete øvelser og værktøjer, som har til formål at modvirke konflikter, styrke kommunikationen og stoppe uhensigtsmæssige mønstre, så I kan genfinde kærligheden og passionen i parforholdet.

PARFORHOLD

I alle parforhold kan der opstå problemer og udfordringer. som kan være svære at takle på egen hånd. Det kan eksempelvis være udfordringer i forhold til børneopdragelse, kommunikation, utroskab, sammenbragte familier, manglende forståelse for hinanden, seksualitet og forskellige livsanskuelser. Jeg tager naturligvis udgangspunkt i jeres aktuelle situation og det der udfordrer og optager jer.

Næsten alle familier oplever problemer, kriser og udfordringer. I familier, med sammenbragte børn, kan det være rigtig svært at sætte ord på sine følelser og det kan føre til mange frustrationer. Uanset hvilke udfordinger I oplever i parforholdet, kan det være befriende at få sat ord på sine tanker og få hjælp fra en professionel og uvildig parterapeut. Kontakt mig nu og lad os få en snak om hvordan parterapi hos mig kan hjælpe jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Familie rådgivning

Gruppeterapi

Supervision

UDDANNELSE


Cand. pæd. phyk. psykologi - Danmarks Pædagorisk Universitet

Specialist i psykoterapi for unge og voksne

ERFARINGSOMRÅDE


Udfordringer i parforholdet

Sammenbragte familier

Hjælp til / og efter skilsmisse

Børneopdragelse

Konflikter

Stress

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time - 1400 kr.


Individuel terapi 50 minutter - 1000 kr.


Gruppeterapi - 1 time og 30 minutter - 800 kr.

Oplys venligst at du har fundet Renate på Lovecast

Besøg min hjemmeside