Parterapeut på Østerbro i København

HOLGER SPANGGAARD

Parterapeut & sexolog

Adresse: Øster Søgade 34, 2.th. 1357 Kbh K

Åbningstider: I dagtimerne - med mulighed for aften og weekendtider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Holger og jeg arbejder primært som parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut og sexolog fra min praksis på Østerbro i København. Jeg tog min første coach uddannelse i 2006, hvor min store interesse for personlig udvikling, psykologi og spiritualitet for alvor fart fart. Som menneske er jeg meget nysgerrig og undersøgende, og derfor supplerer jeg løbende min viden med relevante kurser og workshops.

I et parterapiforløb hos mig vil I blive klogere på hinandens behov, ønsker og virkelighedsbillede. Når I helt grundlæggende forstår hinanden, får I også meget lettere ved at drage den nødvendige omsorg for hinanden, tilgive hinanden og samarbejde. Jeg ser paraterapi som en langtidsinvestering i dit livs vigtigste relation, men parterapi kan også være effektivt til et parforhold i krise.

Når et par kommer i terapi hos mig, er det ofte fordi de er havnet i en negativ spiral med dårlig kommunikation og manglende omsorg, som med tiden bliver værre og værre. Udfordringen er, at jo længere tid den negative spiral får lov at køre, desto længere tid tager det at vende udviklingen. Derfor er det en rigtig dårlig idé at udsætte parterapi.

PARFORHOLD

Mange parforhold kommer i problemer pga. manglende forståelse og empati for hinandens tanker og følelser. Men uden empatisk kontakt og forståelse for hinandens følelser og udganspunkt, skabes der afstand i mellem jer og det kan parforholdet ikke holde til i længden. Derfor vil vi arbejde med at styrke intimiteten og nærheden i mellem jer, og skabe et nyt, sundere og mere holdbart fundament.

Parterapi handler dog ikke altid om at løse problemer, fastlåste situationer, skænderier og konflikter. Parterapi kan også sangtens handle om at gøre et godt og velfungerende parforhold endnu bedre. Mange kommer i parterapi for at give deres sex - og kærlighedsliv et boost, for at blive endnu bedre kærester eller for at give parforholdet nyt liv og næring i en travl hverdag.

Ønsker du også et bedre parforhold? Kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer.

MIN BIOGRAFI

METODER


Parterapi

Individuel terapi

Coaching

Sexologisk rådgivning

Mande - og kvinde grupper

UDDANNELSE


ID-Master Coach fra ID-acadamy

Psykoterapeut fra ID-academy

Enneagram Coach fra Essentia

Strategic intervention training fra Tony Robbins

Sexolog fra Joan Ørting

Systemisk opstilling fra ISFO

EFT parterapi fra dkceft

ERFARINGSOMRÅDE


Nærhed og kærlighed

Kriser og konflikter

Utroskab

Brud eller skilsmisse

Sex og erotik

Børn og familieliv

Det gode parforhold

Åbne parforhold

MØD HOLGER SPANGGAARD

Her fortæller parterapeut Holger Spanggard om parterapi og parforhold. Han giver blandt sandet svar på hvad parterapi er og hvordan det kan skabe et nyt og sundere parforhold. Se med her:

Terapi forløb - Priser ved personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 15 minutter - 1250 kr.

Individuel terapi 1 time - 850 kr.

Terapi på skype eller telefon - 1 time - 700 kr.