Parterapeut & mandeterapeut Annette Jønsson

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut, mandeterapeut & gestaltterapeut

Adresse: Morsøvej 34, 2720 Vanløse

Åbningstider: Mandag - fredag

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Annette Jønsson og velkommen til min profil. Jeg er uddannet psykoterapeut og jeg har mange års erfaring med både parterapi og parforhold. I parterapi hos mig har I mulighed for at genfinde respekten og kærligheden til hinanden og skabe et bedre og mere frugtbart parforhold. I vil lære at kommunikere på en ansvarlig og mere hensigtmæssig måde - også om de svære emner - uden at ende i kaos, skænderier, konflikter og skilsmisse.

I parterapien vil vi også træne Jeres fælles sprog og I vil få en række redskaber til at nå hinanden på en ny - og mere kærlig måde. I vil samtidig lære at acceptere at I er forskelige, i stedet for at ændre, bebrejde og rette på hinanden, så I kan genfinde tilliden, nærheden og troen på at I kan komme videre sammen.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi

Kurser

foredrag

Netværk for mænd

Netværk for kvinder

UDDANNELSE

Certificeret gestaltterapeut fra Nordisk Gestaltinstitut

Certificeret stresscoach fra Think Yellow

Leading Energy & Essens Practitioner

Fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole

Merkonom i markedsføring

ERFARINGSOMRÅDE

Krise i parforholdet

Terapi for mænd 

Hjælp efter skilsmisse

Problemer i parforholdet

Stress

Mænd i krise

GRATIS SAMTALE

Jeg tilbyder en kortere telefonisk samtale, som skal afklare spørgsmål om hvordan jeg kan hjælpe jer til at genfinde kærligheden og passionen i jeres parforhold. Udfyld kontaktformularen her på siden - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

PARFORHOLD

I et parforhold kan man komme ind i en negativ spiral med dårlig kommunikation, som gør det vanskeligt at tale om svære emner. Med tiden vil det ophobe sig og uforløste følelser, som ulmer lige under overfladen. Det vil skabe en kløft mellem Jer, som langsomt men sikkert, bliver dybere og dybere. Denne negative spiral får Jer til at lukke af for følelserne og det kommer til at styre Jeres forhold, så ingen af Jer får det i drømmer om.

At ændre et parforhold kræver en indsats fra jer. Uanset om udfordringerne handler om utroskab, jalousi eller mangelfuld / dårlig kommunikation, er det jeres vilje til at arbejde med relationen der er afgørende. Start i parterapi og opdag hinanden på en ny måde - kontakt mig nu og lad os få en snak om jeres udfordringer.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1800 kr.

Individuel terapi 1 time - 1200 kr.

Virksomhedscoaching - 1 time - 1800 kr.