Parterapeut i Lystrup, Århus Filip Smidt

FILIP SMIDT

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Rugmarken 73, 8520 Lystrup, Århus

Telefon: 51262011

Åbningstider: I dagtimerne - med mulighed for aften og weekendtider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

I parterapi hos mig er Jeres parforhold i trygge hænder. Et terapifoløb starter typisk med at afdække jeres problemer - også dem der kræver at vi går lidt i dybden med tingene. Her sørger jeg for at I begge får den nødvendige plads til at udtrykke de ting I oplever, så vi præcist får afdækket hvilke områder vi skal tage fat i - og det gør terapien effektiv og så kortvarig som overhovedet muligt. Derefter vil terapien bestå af både samtaler, konkrete værktøjer og øvelser, som har fokus på at skabe vedvarende forbedringer, så I kan få et bedre parforhold og en mere konstruktiv måde at være sammen på - og det virker rigtig godt for langt de fleste.

Jeg har mange års erfaring med parterapi, parforhold og de udfordringer som ofte opstår, når 2 mennesker skal have hverdagen til at fungere. Jeg afholder bl.a. foredrag om"service tjek af parforholdet" og jeg har især stor erfaring med udfordringer i forhold til børn, børnefamilier og delebørn, da det er et område jeg tilligere har beskæftiget mig meget med - også på hjemmefronten, hvor jeg er far til 3 dejlige unger 🙂 Kontakt mig nu hvis I oplever problemer i parforholdet, eller måske endda overvejer at gå fra hinanden - der er så meget I kan få ud af et terapiforløb.

PARFORHOLD

Et parforhold begynder ofte som en fantastisk oplevelse af forelskelse, fascination og senere måske kærlighed. Men når forelskelsen bliver til hverdag løber mange par ind i problemer. Nærheden og intimiteten forsvinder langsomt og man glemmer ofte at parforholdet skal plejes. Det giver typisk anledning til udfordringer.

Samtidig går alt i hverdagen stærkt og de fleste af os har travlt. Især hvis vi har fået børn kan det være virkeligt svært at få tid og overskud til hinanden og parforholdet. Parterapi kan hjælpe Jer til at se parforholdet i et helt nyt lys og effektivt afhjælpe en lang række af de konflikter, man typisk ender i. Jeg har stor succes med mine parterapiforløb og jeg oplever ofte at bare 2-3 samtaler er nok til at skabe fornyet energi i parforholdet, og en tro på en fremtid sammen. Kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjælpe jer - så er I et skridt på vej til et bedre parforhold og et mere glædesfyldt liv.

MIN BIOGRAFI

METODER

Individuel terapi

Parterapi

Online terapi

UDDANNELSE

5 årige narrativ og systemisk Psykoterapeut uddannelse - DISPUK

Socialpædagog - arbejdet med udsatte og omsorgsvigtede børn og unge

ERFARINGSOMRÅDE

Skænderier og konflikter i parforholdet

Kriser og skilsmisse

Uhensigtsmæssige mønstre og mangelfuld kommunikation

Problemer med børn og familie

Stress og andre personlige problemer, som videreføres til parforholdet

GRATIS SAMTALE

Jeg tilbyder muligheden for at tage en kort telefonisk og uforpligtende snak om de problemer I oplever i parforholdet, og hvordan jeg kan hjælpe jer tilbage på sporet.

Da jeg går meget op i resultaterne af mine terapiforløb, vil I altid få et tilbud om en GRATIS opfølgningssamtale - typisk et par måneder efter sidste session. Det giver mulighed for at få afklaret spørgsmål og tanker, som efterfølgende er dukket op, så I kan fortsætte den gode udvikling sammen. Udfyld denne kontaktformular, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 950 kr.

Individuel terapi - 1 time - 700 kr.

Rabat til pensionister, ledige og studerende - 100 kr.