Parterapeut i Lystrup, Århus Filip Smidt

FILIP SMIDT

Parterapeut & psykoterapeut

Filip Smidt - Rugmarken 73, 8520 Lystrup, Århus - tlf. nr. 51 26 20 11

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Filip Smidt og jeg tilbyder parterapi fra min praksis i Århus. Et terapifoløb for par, starter ofte med at afdække jeres problemer - også dem der kræver at vi går i dybden. Når vi sammen har afdækket problemområderne, kan vi tage fat på en række effektive værktøjer, som I kan bruge til at forbedre og fastholde nye og mere konstruktive måder at være sammen på.

Jeg tager altid udgangspunkt i jeres konkrete problemerområder, og jeg har fokus på at se problemet som problemet, frem for at se mennesket som problemet. Jeg tilbyder eksempelvis hjælp til udfordringer med børn, delebørn, dårlig kommunikation, skænderier, manglende intimitet eller hvis I overvejer en skilsmisse.

MIN BIOGRAFI

METODER

Individuel terapi

Parterapi

Online terapi

UDDANNELSE

5 årige narrativ og systemisk Psykoterapeut uddannelse - DISPUK

ERFARINGSOMRÅDE

Skænderier og konflikter i parforholdet

Kriser og skilsmisse

Uhensigtsmæssige mønstre og mangelfuld kommunikation

Problemer med børn og familie

Stress og andre personlige problemer, som videreføres til parforohldet

GRATIS SAMTALE

Jeg tilbyder muligheden for at tage en kort telefonisk og uforpligtende snak om de problemer I oplever i parforholdet, og hvordan jeg kan hjælpe jer tilbage på sporet. Efter et samtale forløb, vil I få et tilbud om en GRATIS opfølgningssamtale, efter et par måneder. Opfølgningssamtalen giver mulighed for at få afklaret spørgsmål og tanker, som efterfølgende er dukket op, så I kan fortsætte den gode udvikling sammen. Udfyld denne kontaktformularen her på siden, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at høre fra jer.

PARFORHOLD

Et parforhold begynder ofte, som en fantastisk oplevelse af forelskelse, fascination og senere måske kærlighed. Men mange par løber ind i problemer i forholdet. Nærheden og den tætte samhørighed bliver mindre.

Alt i hverdagen går stærkt. Især hvis I har fået børn svinder overskudet og tiden til hinanden, og her kan parterapi være en frugtbar løsning til at genfinde gnisten og kærligheden til hinanden. Ofte kan et forløb på bare 2-3 samtaler være nok til at genfinde glæden og skabe fornyet energi og tro på en fremtid sammen. Kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 950 kr.

Individuel terapi - 1 time - 700 kr.

Rabat til pensionister, ledige og studerende - 100 kr.