Team member

JANNIK RASMUSSEN

Parterapeut

Nørre Voldgade 23, 2.tv., 1358 København K - tlf. nr. 40 33 48 67. Åbent i dagtimerne fra 9 -18

Mail: post@gestaltterapeut.dk

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Som parterapeut er det min opgave at hjælpe jer til at mødes om det, der er vigtigt for jer hver især – så I begge føler jer taget alvorligt. Der kan ligge rigtig meget god energi og kærlighed gemt under det, der ikke bliver sagt.

Vi tager altid udgangspunkt i virkeligheden, som I hver især oplever den. Kun derved kan I sammen finde frem til svar på spørgsmål som: Hvordan forholder vi os til det der er virkeligheden for os begge? Vil vi hinanden og på hvilken måde vil vi det? Har vi måske brug for at ændre på vores fælles spilleregler?

BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Psykoterapi

Individuel terapi

Mindfulness

UDDANNELSE

Psykoterapeut MPF fra Gestalt Institute of Scandinavia

Sidefag i psykologi fra Aalborg Universitet

Løbende efteruddannelser og supervision

ERFARINGSOMRÅDE

Parterapi

Kommunikation

Jalousi

Kriser og konflikter

Psykoterapi

GRATIS SAMTALE

Kontakt mig, så vi kan få en god snak om, hvordan og med hvad jeg vil kunne hjælpe jer - og hvordan det matcher jeres behov. Jeg er ofte optaget af klienter og det er derfor en fordel at udfylde kontaktformularen her på siden.

PARFORHOLD

Det har længe været en kendt sag, at vi har en tendens til at vælge en partner der har rigtig meget til fælles med os selv. Undersøgelser viser tydeligt at ligheder mellem de to partnere kan være godt for både kvaliteten og holdbarheden af parforholdet – men det kan også være en risiko. Jeg arbejder med at gøre jer bevidste om, hvad der giver problemer, uden at skulle placere skylden eller pege fingre. Det er et afgørende skridt på vejen til en brugbar løsning af problemerne.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1100 kr.

Individuel psykoterapi - 1 time - 800 kr.

Individuel psykoterapi - 1 time - Forløb på 5 gange 3500 kr.