Parterapeut brian Carmohn Spâth

CHARLOTTE FRIBORG DUE

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Nørregade 41, 4. sal, Lokale: 418, 1165 København K

Åbningstider: Hverdage kl. 9.00-18.00 - med mulighed for aften og weekendtider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg hedder Charlotte Friborg Due. Jeg er psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeut forening. Som terapeut, er det min opgave at holde mig både objektiv og neutral, og skabe et trygt rum for jer begge. På den måde kan vi nemlig hurtigt komme til bunds i de udfordringer og problematikker I oplever i parforholdet.

Jeg kan hjælpe jer med at italesætte de udfordringer I oplever og de følelser I har for hinanden. På den måde får I større forståelse og indsigt i hinandens tanker, reaktioner og handlinger. Som terapeut er jeg absolut ikke forudindtaget og jeg tager naturligvis ikke nogen parti. Jeg har udelukkende fokus på at skabe et bedre, stærkere og mere trygt parforhold for jer begge.

PARFORHOLD

I et parforhold er det vigtigt, at begge parter bevarer deres individuelle integritet, og samtidig har respekt for hinanden og den andens meninger og holdninger. Hvis I ikke har respekt og lyst til at forstå hinanden, vil det ofte have indflydelse på kommunikationen i mellem jer, som kan blive rigtig svær. Derfor vil jeg ofte have fokus på at hjælpe jer til at kommunikere bedre og det gør jeg bl.a. ved at undersøge og analysere jeres samspil og kontakt.

Som mennesker, er vi alle forskellige og vi har alle vores eget verdensbillede, opvækstbetingelser, reaktionsmønster og erfaringer. Dem tager vi med ind i parforholdet, og det kan ofte skabe grobund for rigtig mange udfordringer og konflikter. Hvis vi kun tager afsæt i vores egen bagage, og ikke i vores partners, kan det skabe afstand imellem os, og det kan sætte parforholdet på en hård prøve. I parterapi hos mig, vil I få hjælp til at forstå og acceptere hinanden, og det vil skabe et bedre, stærkere og mere glædesfyldt parforhold, med plads til mere kærlighed og omsorg.

Jeg følger naturligvis Psykoterapeutforeningens og Dansk Psykologforenings etiske regelsæt, hvilket betyder at jeg er underlagt fuld tavshedspligt, og er forpligtet til løbende at gå i supervision. Kontakt mig nu og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe jer.

MIN BIOGRAFI

METODER


Emotions Fokuseret Terapi

UDDANNELSE


Uddannet og eksamineret Psykoterapeut MPF fra EFT-instituttet, en 4 årig psykoterapeutisk uddannelse.

Uddannet pædagog med beskæftigelse inden for både krisecenter – og daginstitutionsområdet

Frivillig faglig rådgiver hos CSM-ØST (center for seksuelt misbrugte)

2 dages kursus med Jytte Vikkelsøe: “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte”

2 dages kursus med Marianne Bentzen: “Forløsning af skyld og skam” 

ERFARINGSOMRÅDE


Bedre kommunikation

Jalousi og utroskab

Gentagne konflikter

Hjælp til at gennemføre svære samtaler

Forståelse af din partners adfærd & tilknytningsmønstre

Terapi forløb - Priser ved personligt fremmøde

Parterapi 1 time og 30 minutter - 1200 kr.

Individuel terapi - 1 time - 800 kr.

Telefonisk konsultation - 1 time - 600 kr.