Et billede af parterapeut i Horsens Henning Gregersen

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Lille Familiebo Løsning - Østergade 6, 8723 Løsning

Åbningstider: Mandag til fredag fra 9 - 18 med mulighed for aften - og weekendtider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Henning Gregersen. Jeg har mange års erfaring med parterapeutisk arbejde og med de dynamikker, som man oplever i et parforhold i hverdagen. Når I kommer hos mig vil vi som udgangspunkt sammen skabe en åben og tryg atmosfære, hvor I begge får mulighed for at sætte ord på det, I oplever, som vanskeligt i jeres parforhold.

Jeg har fokus på at tage hånd om de udfordringer, som I hver for sig oplever lige nu i jeres parforhold. Samtalerne vil tage udgangspunkt i jeres aktuelle situation og behov, så vi hurtigt finder ind til kernen i jeres problemer.

I vil få rig mulighed for at sætte ord på de udfordringer i oplever med hinanden, og I vil få de redskaber der skal til for at finde nye og bedre veje i parforholdet.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi 

Familierådgivning

UDDANNELSE

Institut for Gestalt Analyse - Bjødstrup

Narrativ / systemisk familieterapeut - Toftemosegaard Aps

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter i parforhold

Manglende kommunikation og skænderier

Skilsmisse

Stress

Sorg

Familierådgivning

FØRSTE SAMTALE

Jeg tager gerne en kortere telefonisk samtale, hvor vi kan tale om hvordan jeg helt konkret kan hjælpe jer på vej til et bedre parforhold. Da jeg kan være optaget af klienter, vil det være en fordel at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

PARFORHOLD

Der er mange forskellige grunde til at par vælger at gå i parterapi. Måske er livet med partneren ikke blevet helt som I forventede og ønskede. Måske er åbenheden og respekten for hinanden udeblevet eller I har måske svært ved at kommunikere eller håndtere konflikter.

Uanset hvilke vanskeligheder I står med, er det en god ide at søge hjælp hos en parterapeut. I parterapien vil I få mulighed for at sætte ord på jeres udfordringer, og sammen få skabt et sundere og styrket parforhold.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1000 kr.

Individuel terapi/rådgivning - 1 time - 650 kr.

Rådgivning for studerende - 1 time - 450 kr.