Parterapeut i Aarhus - Region Midtjylland, Hafdís Æ. Hougaard

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut og psykoterapeut MPF

Adresse: Søndergade 2, 3.tv, 8000 Århus C

Åbningstider: I dagtimerne - der er mulighed for aften og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg tilbyder parterapi til par, der har et ønske om at skabe varige, gode og kærlige forandringer i parforholdet, familielivet og i livet generelt. Det har jeg nemlig hjulpet rigtig mange andre par med, gennem de seneste 20 år, og jeg er derfor ret overbevist om at jeg også hjælpe jer.

Når I starter i et parterapiforløb hos mig, får I både en lyttende og engageret terapeut. Det er min opgave at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor I begge bliver set, hørt og mødt på en kærlig, varm og omsorgsfuld måde. Mange gange kan par have hver sin opfattelse af virkeligheden, og derfor er det vigtigt, at I begge får den nødvendige plads til "jeres version" af virkeligheden. Parterapien tager altid udgangspunkt i jeres liv og jeres udfordringer, og vi har ofte fokus på at forbedre jeres kommunikation, genoverveje jeres forventninger til hinanden, se på jeres fælles værdier, forpligtelse - alt det der er væsentligt for jer. Udgangspunktet er altid her og nu situationen/problemet i forholdet.

Min passion for terapi startede allerede i min barndom, som på alle måder var utryg og præget af daglige skænderier og lange stille perioder. Selvom miljøet var nærmest umuligt at navigere i, lærte jeg blandt andet, at aflæse, føle og mærke stemninger og spændinger- noget jeg i høj grad bruger i parterapi.

Selvom min barndom ikke var den bedste og mest lykkelige, har den givet mig en stor lyst til at hjælpe andre. Derfor har parterapi, terapi og familierådgivning optaget al min tid i mere end 20 år, og jeg får stadig stor glæde af at kunne hjælpe med at genskabe eller skabe nærhed, hvor begge trives i et ligeværdigt samspil. Et samspil, hvor der er god kontakt, masser af kærlighed og gnist, og hvor jeres børn - både egne og sammenbragte - vil nyde samme respekt, interesse og nærvær fra jer begge. Det er jo jer, som forældre der viser vejen frem for dem.

PARFORHOLD

Det er min oplevelse, at det kræver både mod og hårdt arbejde, at få et parforhold og et familieliv til at fungere i dag. Der er så meget vi mennesker kan vælge til og fra, og derfor kan det være en vanskelig opgave at få både sig selv og partneren til at føle sig glade og tilfredse i parforholdet.

Parforholdet er faktisk det bedste sted at lære sig selv, og sin partner, bedre at kende. I et parforhold spejler vi os nemlig konstant i hinanden, og det er med til at sikre at vi løbende udvikler os - både som individer og som partnere.

Selv i parforhold, hvor den ene part har haft en opvækst med en usund tilknytning og en mangelfuld udvikling, er det muligt at skabe store forbedringer. Det kræver dog både vilje og mod og noglegange kan vejen til større selvkærlighed være smertefuld.

Kontakt mig nu og lad os få en snak om de udfordringer I oplever i parforholdet.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel psykoterapi

Familieterapi

Online terapi

UDDANNELSE


Par -og familieterapeut - Kempler instituttet

Psykodrama, Jungiansk analyse mm- Instituttet for Kunstterapi 2010-2015

Prep kursusleder- kommunikation for par. - Center for Familieudvikling

Psykoterapeut - kombination af forskellige metoder - oplevelsesorienteret psykoterapi, dybdegående Jungiansk analyse og andre metoder der tilsigter et udbytte af terapien

Længerevarende kurser i Hypnose, Konfliktløsning, mindfullness

Socialrådgiver 1992

ERFARINGSOMRÅDE


Parterapi - gnisten mangler

Kommunikation i parforhold

Utroskab

Skilsmisse- herunder børnenes trivsel efter skilsmisse

Familieterapi / sammenbragte familier

I forhold med partner der lider af narcissistisk personlighedsforstyrrelse

Individuel psykoterapi

KLIENTUDTALELSER

CITAT FRA EVA GANC

Parterapi er for par, der ønsker at gøre en aktiv og engageret indsats for forholdet.

I parterapien arbejdes der med de temaer, i ønsker at fokusere på.

Citat fra psykoterapeut Eva Ganc - parterapi i Aarhus

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - ca. 90 minutter - 1200 kr.


Individuel terapi - ca. 60 minutter - 800 kr.


Efter kl. 17 og i weekender - 200 kr. ekstra


Online terapi - 100 kr i rabat


Klippekort 5x terapi - 500 kr i rabat

Oplys venligst at du har fundet Eva på Lovecast