Parterapeut i Aarhus - Region Midtjylland, Hafdís Æ. Hougaard

EVA GANC

Parterapeut & Psykoterapeut

Adresse: Søndergade 2, 3.tv, 8000 Århus C

Åbningstider: I dagtimerne - der er mulighed for aften og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Eva. Jeg har arbejdet med terapi, parterapi og familieterapi i over 20 år. Min passion for parterapi bunder i, at mine egne forældres ægteskab, fungerede dårligt på alle tænkelige måder. Daglige skænderier, eller lange perioder uden kommunikation. Utryg stemning i hjemmet og en ukærlig relation mellem mor og far. Det var et helvede at vokse op i. Der var desværre ingen parterapeuter eller fokus på familie/relations problemer. Man blev gift og så holdt man ud. Sådan var det engang, desværre.

Det er derfor et kald for mig at kunne hjælpe par, der har for mange konflikter, eller som har svært med at kommunikere med hinanden, på en respektfuld og kærlig måde. At genskabe eller skabe nærhed hvor begge trives i et ligeværdigt samspil. Hvor der er god kontakt, nærhed og gnist, der sparker til jer begge. Hvor jeres børn, både egne og sammenbragte vil nyde samme respekt, interesse og nærvær. Det er jo jer, som forældre der viser vejen frem for dem.

I parterapien lytter jeg til jeres oplevelse af virkeligheden, som I hver især oplever i parforholdet, familien og vennerne. Det er min opgave, at I kommer til at blive set, hørt og forstået hver især. Jeres opfattelse af den virkelighed I befinder jer i, er lige meget værd og I fortjener at blive mødt med respekt. Det er en vigtig del og begyndelse, for et terapeutisk forløb, som efterfølgende giver tryghed for jer, at kunne udvikle en bedre kommunikation, genoverveje forventninger, værdier, forpligtelse og det der måtte være væsentligt netop for jer. Udgangspunktet er altid her og nu situationen/problemet i forholdet.

PARFORHOLD

Det er min oplevelse, at det kræver både mod og hårdt arbejde, at få et parforhold og et familieliv til at fungere i dag. Der er så meget man kan vælge til og fra, så det kan blive en vanskelig opgave at få både sig selv og partneren til at føle sig glade og tilfredse i et parforhold. Hvor der er plads til udvikling til begge parter.

Parforholdet er faktisk det bedste sted, til at lære sig selv at kende på godt og ondt og ligeledes partneren. Vi spejler hinanden konstant og hvor herligt det er sådan. Når den første forelskelse har lagt sig og man begynder, at se hinanden for dem vi er, uden lyserøde briller på, så bliver et godt udgangspunkt at se på de sider af sig selv, som man selv har svært ved at få øje på. Det gælder begge parter.

Vi mennesker har det med at overføre/projektere sider af os selv, især de ubevidste, som vi ikke bryder os om - på partneren eller andre. Vi har alle skyggesider i vores personlighed, som vi ikke vil kende til, som fejl og mangler og det, der er værre. Kommunikation er vigtig og kan læres af de fleste. Nogle parforhold kræver dybere fokus på personlige problematikker.

Forhold hvor en eller begge har haft en opvækst, hvor tilknytning og udvikling ikke var helt så sund, som man måtte ønske sig. Hvis viljen og modet er tilstede, kan det være smertefuldt at arbejde med sine svigt fra barndommen, men det er også vejen frem til mere selvkærlighed, og dermed kan man også blive en bedre kæreste og partner. I øvrigt i alle livets forhold.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel psykoterapi

Familieterapi

Oplevelsesorienteret gestalt og relationsterapi

Online terapi

UDDANNELSE


Socialrådgiver

Psykoterapeut

Parterapeut

Kurser:

Hypnose, psykodrama, mindfulness & konfliktløsning

ERFARINGSOMRÅDE


Personlighedsforstyrrelser

Narcissisme

Følelsesmæssig co-dependance

Kommunikation

Forskellige kulturelle/religiøse baggrunde

Skyggesider

Sorg & traume

Relationer

Skilsmisse

KLIENTUDTALELSER

»Professionel og empatisk behandling«.

- Christian Borregaard

CITAT FRA EVA GANC

Parterapi er for par, der ønsker at gøre en aktiv og engageret indsats for forholdet.

I parterapien arbejdes der med de temaer, i ønsker at fokusere på.

Citat fra psykoterapeut Eva Ganc - parterapi i Aarhus

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - ca. 90 minutter - 1200 kr.


Individuel terapi - ca. 60 minutter - 800 kr.


Efter kl. 17 og i weekender - 200 kr. ekstra


Online terapi - 100 kr i rabat


Klippekort 5x terapi - 500 kr i rabat

Oplys venligst at du har fundet Eva på Lovecast