Parterapeut Anja Snejbjerg

ANJA SNEJBJERG

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Adresse: Østboulevarden 23, 2. sal, 8000 Aarhus C

Åbningstider: Hverdage kl. 9.00 - 21.00 - med mulighed for aften og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Anja Snejbjerg og jeg tilbyder parterapi fra mine klinikker centralt i Aarhus. Jeg er uddannet psykoterapeut og i mit virke som terapeut har jeg mulighed for at arbejde med det, jeg brænder for – nemlig at hjælpe par igennem svære perioder og videre i deres liv.

Jeg er selv vokset op i en dysfunktionel familie og har som voksen formået at bryde med min baggrund og skabe de forandringer, der skal til, for at få et bedre liv. I dag oplever jeg, at min personlige erfaring med at håndtere et liv, der ikke altid er lige nemt, har gjort mig langt mere rummelig og forstående. Det har også haft stor betydning i forhold til de mennesker, jeg møder i forbindelse med mine terapiforløb, hvor jeg har fokus at skabe et trygt rum med plads til jer begge.

I parterapi hos mig har jeg fokus på at skabe et trygt rum, hvor I begge bliver lyttet til.

PARFORHOLD

For rigtig mange mennesker kan det kan være svært at få dagligdagen og parforholdet til at fungere. I en travl hverdag, fyldt med en masse pligter, kan man let komme til at savne intimitet og følelsen af samhørighed med sin partner, da den tid vi har, ofte bliver brugt på alt andet end parforholdet. Det kan skabe en afstand imellem os som par og dermed bliver vores forståelse og indlevelse med hinanden med med tiden mindre. Nogle par oplever en følelse af at være låst fast i gentagne konflikter, uhensigtsmæssige mønstre og udfordringer, som opstår, når de endelig er sammen.

I parterapi hos mig, får I hjælp til at komme videre sammen og vi vil arbejde på at skabe en stærkere og mere kærlig relation imellem jer. Sammen ser vi ser på den situation, I befinder jer i og vi tager naturligvis udgangspunkt i det, der ikke fungerer, som det skal. Parterapien giver jer konkrete redskaber til at håndtere de situationer, der kan være svære, så I kan få en mere tryg hverdag med mindre stress og mere overskud – både til jer selv, men også til hinanden.

Udfyld kontaktformularen, hvis I ønsker at booke en tid til terapi.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Psykoterapi

Misbrug

UDDANNELSE


Eksamineret psykoterapeut MPF

Misbrugsbehandler

I gang med specialiseret uddannelse som parterapeut

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter og skænderier

Frygt for at blive forladt

Tvivl omkring parforholdet

Manglende intimitet og samhørighed

Jalousi & svigt

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi 1 time og 30 minutter - 1400 kr.


Individuel terapi - 1 time - 800 kr.


Parterapi klippekort med 5 klip a 1 time og 30 minutter - 6.000 kr.

Oplys venligst at du har fundet Anja på Lovecast

Besøg min hjemmeside