Parterapeut & psykoterapeut i Aalborg

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Aalborg Boulevarden 44, 1.tv, 9000 Aalborg

Åbningstider: Mandag - fredag - med mulighed for weekend - og aften tider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Michael Beha - jeg er psykoterapeut og har mange års erfaring med parforhold og parterapi. Når I kommer i parterapi hos mig vil vi tage udgangspunkt i jeres kommunikation – I vil lære at tale sammen og at lytte til den der taler. Jeg ved fra erfaring, at det ofte er her mange parforhold har det svært, fordi man "glemmer" at lytte og reflektere over det som rent faktisk bliver sagt og ment.

Jeg er som terapeut aktiv og engageret - jeg vil ofte stille spørgsmål der provokerer, åbner, afklarer og samtidig inviterer jer til at tænke over det den anden siger og de følelser der ligger bag. Det giver oftest overraskende gode resultater.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi

Coaching

UDDANNELSE

Certificeret Psykoterapeut hos E. Hildebrandt

Master i Organisatorisk Coaching - Aalborg universitet

Uddannet Akupunktør

Basis uddannelse i Traditionel Medicin - Århus universitet

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter i parforholdet

Kommunikation

Utroskab

Fællesskab og individuel frihed

GRATIS SAMTALE

Vil du vide mere om hvordan jeg kan hjælpe jer? Kontakt mig nu og lad os få en snak om hvordan et forløb hos mig kan hjælpe med de udfordringer I oplever. Udfyld kontaktformularen her på siden - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

PARFORHOLD

Kommunikation er et af de bærende elementer i ethvert parforhold. Konflikter og diskutioner opstår ofte, fordi vi tror vi ved hvad den anden siger og mener - det gør vi bare sjældent.

Parterapi kan hjælpe jer med ændrer jeres forhold og få hverdagen til at fungere tilfredsstillende, uden at kuldsejle i store diskussioner, bebrejdelser og tilbagevendende magtkampe. Vil I genfinde gnisten og kærligheden? Så kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1200 kr.

Individuel terapi 1 time - 700 kr.

Tillæg aften og weekend - 300 kr.