HANDELS - OG ABONNEMENTSBETINGELSER

- Betingelser for webshoppen

Produkter og tjenester udbydes af Lovecast, Bogøvej 1, 3, th - 2000 Frederiksberg.

Digitale produkter bliver leveret digitalt via e-mail, og kan købes med både VISADankort, Dankort, Mastercard og American Express. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer. Du modtager efter dit køb, automatisk en kvittering på den e-mailadresse du har indtastet.

Alle priser, på alle produkter, er angivet i danske kroner (DKK) inklusiv moms - medmindre andet er oplyst.

Digitale produkter: 

Digitale produkter er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår. Men vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Derfor er det kun dit til evig tid, i det omfang du husker at downloade materialet til egen opbevaring, såvel som laver en backup, i det tilfælde du skulle miste adgang til det sted, du først downloadede materialet til. Vi lukker dog aldrig ned for adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel. Det påfalder altid køber at vedligeholde sin email, så evt. advarselsmails når frem i tide.

Abonnementer:

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email. Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes for at bekræfte aftalen. Du kan når som helst opsige dit abonnement, ved at skrive til info@lovecast.dk.

Ønsker du at forny dit kortnummer gøres dette ved at bruge det link, du finder i mailen, du modtager hver gang du trækkes en overførsel. Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage.

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på info@lovecast.dk og du vil få pengene retur. Pengene refunderes automatisk til den konto, som beløbet er betalt fra.

BEMÆRK: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Alle rettigheder til workshops, kurser, events, teleklasse og andre digitale produkter tilhører Lovecast. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt.

Se også vores forretningsbetingelser for professionelle terapeuter her.

God fornøjelse

Lovecast

Bogøvej 1

2000 Frederiksberg

Tlf: 53 53 51 10

CVR nr: 18 91 45 73