30. december 2016

test parterapeut

Team member

HENNING GREGERSEN

Parterapeut & psykoterapeut

Lille Familiebo Løsning - Østergade 6, 8723 Løsning - tlf. nr. 28 77 00 59 - Åbent mandag til fredag fra 9 - 18 med mulighed for aften - og weekendtider.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Henning Gregersen. Jeg har mange års erfaring med terapi og med de dynamikker som par oplever i deres forhold i hverdagen. I parterapien vil udgangspunktet være en åben og tryg atmosfære, hvor I kan sætte ord på det I oplever som vanskeligt i jeres parforhold.

Parterapien er en samtaleform, hvor vi åbent drøfter de udfordringer som i hver for sig oplever lige nu i jeres parforhold. Samtalen vil tage udgangspunkt i jeres aktuelle situation og behov, hvor vi sammen vil lytte os ind til jeres historie.

I vil få mulighed for at sætte ord på de udfordringer i oplever med hinanden, og I vil få redskaber til sammen at finde nye veje, samt finde frem til de løsninger der er udviklende for jer.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi 

Familierådgivning

UDDANNELSE

Familierådgiver og terapeut fra Kempler Instituttet

Pædagog

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter i parforhold

Manglende kommunikation og skænderier

Skilsmisse

Stress

Sorg

Familierådgivning

FØRSTE SAMTALE

Jeg tager gerne en kortere telefonisk samtale, hvor vi kan tale om hvordan jeg helt konkret kan hjælpe jer på vej til et bedre parforhold. Da jeg kan være optaget af klienter, vil det være en fordel at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

PARFORHOLD

Der er mange forskelllige grunde til at par vælger at gå i parterapi. Måske er livet med partneren ikke blevet helt som I forventede og ønskede. Måske er åbenheden og respekten for hinanden udeblevet eller I har måske svært ved at kommunikere eller håndtere konflikter.

Uanset hvilke vanskeligheder I står med, er det en god ide at søge hjælp hos en parterapeut. I parterapien vil I få mulighed for at sætte ord på jeres udfordringer, og sammen få skabt et sundere og styrket parforhold.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1200 kr.

Individuel terapi/rådgivning - 1 time og 30 minutter - 800 kr.

Rådgivning for studerende - 1 time og 30 minutter - 600 kr.