POUL ANDERSEN

Psykoterapeut, Parterapeut

Testvej 2, 2200 København N, tlf nr. 35525432. Åbent i dagtimerne fra 8-16

JEG TILBYDER FØLGENDE FORMER FOR BEHANDLING

I samarbejdet med mig, kan du ved hjælp af ovenstående former lære at skabe kontakt til mange lag af din personlighed. Du får effektiv og nænsom støtte til at give slip på gamle begrænsninger og evt. frygt. De hindrer begge følelsen af frihed og forstyrrer kontakten med din egentlige natur. Du får relevante redskaber, som kan bruges i hverdagen. De er en god støtte til at forankre den terapeutiske proces - også i dine relationer.

MIN BIOGRAFI

Er jeres parforhold kørt fast? Føler du dig fastlåst og ønsker du forandring i dit liv?

METODER

Imago terapi

Samtale terapi

UDDANNELSE

Parterapeut

terapeut

ERFARINGSOMRÅDE

par og familier

Stress

Parforhold

Utroskab

Skilsmisse

kærestesorg

Lavt selvværd

 

GRATIS SAMTALE

Hvis du ønsker at blive kontaktet, kan vi tage en kort samtale om, hvordan et forløb hos mig kan hjælpe dig. Udfyld enten KONTAKT formularen her på siden, eller ring gerne til mig via the Lovecast.

PARFORHOLD

Det er en vidunderlig følelse at være i et velfungerende parforhold, men de fleste par ved, at det kræver hårdt arbejde at have et sundt og lykkeligt forhold. Der er mange omstændigheder, der kan skabe problemer eller endda ende et forhold, hvilket efterlader parterne sårede, ulykkelige og kede af det det meste af tiden. Uanset de problemer et forhold kan komme ud for, så kan terapi og coaching hjælpe med at få det tilbage på rette køl. Her på Lovecast.dk kan du få hjælp med en række problemer i parforholdet. Uanset om der er tale om utroskab, magtkampe eller kommunikationsproblemer, kan terapi eller coaching gøre en stor forskel i jeres parforhold.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi eller familiesamtaler - 1 og 30 minutter - 1.200 kr.

Individuel samtaleterapi - 1 time - 750 kr.

Individuel samtale - studerende eller ledige - 1 time - 500 kr.