I PARTERAPI SOM ET "PARFORHOLDS TJEK"

Flere og flere mennesker går i parterapi jævnligt - bare lige for at tjekke om alt er som det bør være. Især i Hovedstaden København er fænomenet meget udbredt og det bredder sig mere og mere. Det nødvendigvis fordi ægtefæller eller kærester oplever de helt store konflikter, problemer eller udfordringer og derfor ser parterapi som den absolut sidste udvej. Nej, de gør det "bare" for at få rettet lidt ind i parforholdet og for at få styr på de små detaljer, så de ikke får mulighed for at vokse sig store.

HALVDELEN AF ALLE ÆGTESKABER ENDER I OPLØSNING

I Danmark ender halvdelen af alle ægteskaber med en skilsmisse. Det vil vi gerne gøre noget ved. Især i København ser et skilsmisseantal langt over landsgennemsnittet. Derfor har vi samlet en række dygtige parterapeuter i Danmark, som er klar til at hjælpe hvis I oplever problemer. Du kan let et overblik over Terapeuternes kvalifikationer, kompentancer og priser. Læs mere her:

PARTERAPI I KØBENHAVN

Søger du efter en dygtig, kompetent og veluddannet parterapeut i København, Odense, Århus eller måske et helt andet sted i landet, så finder du hurtigt et godt overblik over mulighederne på Lovecast. Her kan du sammenligne kompetencer, uddannelse og priser, så I kan vælge den helt rigtige.