I PARTERAPI SOM ET "PARFORHOLDS TJEK"

Flere og flere mennesker går i parterapi jævnligt - bare lige for at tjekke om alt er som det bør være. Især i Hovedstaden København er fænomenet meget udbredt og det bredder sig mere og mere til resten af landet. Det nødvendigvis fordi ægtefæller eller kærester oplever de helt store konflikter, problemer eller udfordringer og derfor ser parterapi som den absolut sidste udvej - Nej, de gør det simpelthen "bare" for at få rettet lidt ind i parforholdet, og for at få styr på de små detaljer, så de ikke får mulighed for at vokse sig store.

Parterapi er ikke altid det helt store dybdegående arbejde, hvor man skal endevende alle personlige forhold, tidligere relationer, barndommen mv. Nogle gange kan parterapi måske bestå af at få forventnings afstemt forskellige ting i parforholdet, eller at få hjælp til at organisere ting på en ny måde. Se vores store guide til parterapi her. 

HALVDELEN AF ALLE ÆGTESKABER ENDER I OPLØSNING

I Danmark ender halvdelen af alle ægteskaber med en skilsmisse. Det vil vi gerne gøre noget ved. Især i København ser et skilsmisseantal langt over landsgennemsnittet. Derfor har vi samlet en række dygtige parterapeuter i Danmark, som er klar til at hjælpe hvis I oplever problemer. Du kan let et overblik over Terapeuternes kvalifikationer, kompentancer og priser, her på siden. Mange terapeuter har en "lidt" forskellig tilgang til terapien. Derfor anbefaler vi kontakte terapeuten inden du bestiller en tid. På den måde kan du "mærke" om terapeuten kemi passer med Jeres.

PARTERAPI I KØBENHAVN

Søger du efter en dygtig, kompetent og veluddannet parterapeut i København, Odense, Århus eller måske et helt andet sted i landet, så finder du hurtigt et godt overblik over mulighederne på Lovecast. Her kan du sammenligne kompetencer, uddannelse og priser, så I kan vælge den helt rigtige.