TINE STAHL

Parterapeut & psykoterapeut

Skovvej 8 · 4230 Skælskør - Åbent i dagtimerne fra 10 -17

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

I min parterpi anvender jeg primært Emotionsfokuseret Parterapi – suppleret med Imago Parterapi. Det helt overordnede mål med parterapien er at skabe tryghed mellem jer som par. Når man begynder at føle sig utryg ved sin partner, kan man enten blive anspændt, vred og dominerende/kontrollerende – eller man kan helt undgå at tage kontakt til hinanden og holde afstand. Når det ikke længere er god kontakt imellem os, vil dagligdagsproblemer blive sværere at håndtere, og vi kan let føle os helt ensomme, selv om vi er sammen. Parterapien handler derfor om at få genskabt en mere tryg og nær relation imellem jer.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi 

Hypnoseterapi

Kurser og gruppeterapi

Drømmearbejde

Foredrag

UDDANNELSE

Certificeret psykoterapeut -  ID-Terapeutisk Institut.

Certificeret par- og relationsterapeut - Det Danske Imago Institut.

Cand.scient. i human ernæring

Hypnoseterapeut - Metahypnose

Grundtræningen i "Emotionally Focused Therapy (EFT) for Couples"  - Externship og Core Skills

ERFARINGSOMRÅDE

Skabe tryghed i parforholdet

Vægt og følelser

Utroskab og Jalousi

Negative mønstre

Skilsmisse

 

GRATIS SAMTALE

Hvis du ønsker at blive kontaktet, kan vi tage en kort samtale om, hvordan et forløb hos mig kan hjælpe dig. Du kan kontakte mig ved at udfyle formularen her på siden - så ringer jeg tilbage så snart det er muigt.

PARFORHOLD

Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) leder man ikke efter fejl hos hinanden. Man kigger efter de vanskeligheder og problemer, der er opstår i samspillet mellem jer. Parterapien hjælper jer til at gennemskue de negative cirkler I befinder jer i og som øger afstanden mellem jer. Jeg vil hjælpe jer til at ændre de negative spiraler så I genskaber den gode kontakt til hinanden. Negative mønstre tager dog ofte tid at ændre. Jo dybere mønstrene er, desto længere tid vil det tage at ændre dem. Det er derfor vigtigt at I går helthjertet ind i processen.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1100 kr.

Individuel terapi - 1 time - 650 kr.

Individuel terapi - 1 time og 15 minutter - 800 kr.

Forældre samtale - 1 time og 30 minutter - 900 kr.