Parterapeut Eva Biehe - parterapi i Slagelse

EVA BIEHE

Parterapeut & psykoterapeut

Halkevadvej 2, 4200 Slagelse - tlf. nr. 23 26 88 78

Åben mandag - fredag

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Eva Biehe og jeg har end 30 års erfaring med parterapi og med terapeutisk arbejde. I parterapi hos mig får I en række konkrete redskaber, som hurtigt kan genskabe nysgerrigheden og interessen for hinanden, så I kan få et varmt, trygt og kærligt parforhold - og vi spilder ikke tiden.

I parterapi tager vi udgangspunkt i at styrke kontakten mellem Jer, da god kontakt er en forudsætning for et velfungerende parforhold. I får øvelse i at tale sammen, respektere - og forstå hinanden - også selv om I ikke altid er enige.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi

UDDANNELSE

Terapeutisk uddannelse - Ida Rolf institute München

Syddansk universitet

ERFARINGSOMRÅDE

Kommunikation

Tilbagevendende konflikter

Nærhed, kærlighed, sex og intimitet

Utroskab

Stress, angst og depression

GRATIS SAMTALE

Hvis I er i tvivl om hvorvidt I kan have tillid til mig som terapeut, tager jeg gerne en gratis og uforpligtende telefonisk samtale af ca. 15 minutters varighed. Målet med samtalen er at skabe klarhed over hvordan et terapiforløb hos mig kan hjælpe jer. Udfyld kontaktformularen - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

PARFORHOLD

I alle kærlighedsforhold vil der opstå konflikter og udfordringer - det er uundgåeligt. I alt for mange parforhold er kommunikationen desværre præget af kritik, forudindtagede holdninger til partneren og fordømmelse. Når vi bliver udsat for kritik og ikke føler os hørt og forståede, bliver vi sårede og ked af det og det betyder ofte at vi trækker os og lukker af for kontakten til hinanden - og det skader parforholdet.

I parterapi vil I lærer at håndtere hverdagens konflikter på en god og konstruktiv måde, så I kan få følelsen af glæde og varme tilbage i parforholdet. Selvom jeres parforhold er i krise og I har mange konflikter, er det aldrig for sent at få hjælp. Det vigtigste er at I motiverede og har viljen til at arbejde med udfordringerne. kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi inden kl. 16 - 1 time og 30 minutter - 1200 kr.

Individuel terapi inden kl. 16 - 50 minutter - 800 kr.

Parterapi efter kl. 16 - 1 time og 30 minutter 1400 kr.

Individuel terapi efter kl. 16 - 50 minutter 1000 kr.