Team member

HANNE PEDERSEN

Autoriseret psykolog & parterapeut

Centrumterapi - Vesterbrogade 62 A, 1.sal - 1620 København V - tlf. nr. 21 76 52 80 - Åbningstider: konsultationer mandage, onsdage og torsdage med mulighed for aftentider. Telefonisk kontakt alle hverdage.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Hanne Pedersen og jeg er autoriseret, klinisk psykolog fra Københavns universitet og har har en 2½-årig efteruddannelse i sexologi og parterapi. Jeg har knap 30 års erfaring med parterapi og kan vejlede, støtte og udrede, hvis I oplever konflikter, destruktive skænderier, sexologiske problemer, utroskab m.m, hvor I er kørt fast i at løse problemet/problemerne.og sexologisk rådgivning.

Den første samtale at få belyst problemerne og de nærmere omstændigheder men henblik på at finde løsningsmuligheder. Det er vigtigt for at godt forløb, at I begge oplever, at der en god kemi mellem mig og jer, og jeg vægter en afslappet stemning i videst muligt omfang. Som type er jeg aktiv, velforberedt, lyttende og intuitiv.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi 

Psykoterapi

UDDANNELSE

Cand. psych. fra Københavns Universitet

2½-årig parterapeutisk efteruddannelse - foreningen for Klinisk Sexologi

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter i parforhold

Dansk/udenlandske parforhold

Fundamentalistisk opvækst

Dårlig kommunikation

Seksuelle problemer

Incest/ seksuelle overgreb i barndommen

Adhd

FØRSTE SAMTALE

Der er naturligvis mulighed for en kortere telefonisk eller skriftlig kontakt, hvor I kan få en fornemmelse for, om jeg kan være den rette. I kan evt. udfylde kontaktformularen, og jeg vender tilbage hurtigst muligt – oplys evt. hvornår det er bedst at kontakte jer.

PARFORHOLD

Parterapi hos mig tager ofte udgangspunkt i at genfinde nærheden, kærligheden og trygheden i jeres parforhold. Græsset er nemlig ikke altid grønnest i naboens have men dér, hvor man vander den! Jeg bruger værktøjer som kommunikationsøvelser, massageøvelser m.m., som tilrettelægges ud fra jeres individuelle behov og i samråd med jer.

I kraft af mine mange år med parterapi, er der absolut intet, som I ikke kan tale om – det være sig specielle seksuelle ønsker, orgasmeproblemer, overgreb, vold i forholdet, utroskab, uenighed om børneopdragelse, transkønnethed m.m.. Jeg søger naturligvis også at gøre det nemmest muligt for jer at tale om evt. meget svære eller tabuiserede emner. Som psykolog er jeg naturligvis underlagt tavshedspligt.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time - 950 kr.

Individuel terapi - 1 time - 950 kr.

For klienter med særlige økonomiske udfordringer, kan jeg prøve at rådgive.