Team member

GERD SØRENSEN

Gestaltterapeut & coach

Nordre Strandvej 182, 3140 Ålsgårde - Åbent i dagtimerne fra 8-16

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

I parterapien arbejder vi sammen med at løse jeres aktuelle konflikter. Vi arbejder konstruktivt med de tanker, følelser og vante handlemønstre i har i mellem jer. Kommunikation er helt essentiel og derfor arbejder vi også med at forbedre jeres samtaleform og evne til at lytte.

MIN BIOGRAFI

METODER

Gestaltterapi

Samtaleterapi

UDDANNELSE

Parterapeut

Terapeut

ERFARINGSOMRÅDE

par og familier

Stress

Parforhold

Utroskab

Skilsmisse

kærestesorg

Lavt selvværd

GRATIS SAMTALE

Hvis du ønsker at blive kontaktet, kan vi tage en kort samtale om, hvordan et forløb hos mig kan hjælpe dig. Udfyld enten KONTAKT formularen her på siden, eller ring gerne til mig via the Lovecast.

PARFORHOLD

Savner I at tale sammen? Vil I gerne være tæt på hinanden igen? Er I låst fast i gamle mønstre og fortid? Så er I ikke alene. Alle parforhold har konflikter og perioder, hvor problemerne føles større end kærligheden. Parterapi kan dæmme op for de forventninger og fortolkninger, I har til og om jer selv og hinanden. Dermed får I forudsætningerne for det gode fælles liv. Venter I for længe, kan det være svært at få gnisten tilbage, men skilsmisse behøver ikke være løsningen på jeres krise. Er I det par, der gør noget ved det i tide?

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi eller familiesamtaler - 1 og 30 minutter - 1000 kr.

Individuel samtaleterapi - 1 time - 500 kr.

Individuel samtale - udviddet session - 1 time og 30 minutter - 700 kr.