ANNETTE BAUDER

Parterapeut & psykoterapeut

Bystævnet 13, Rønnebæk, 4700 Næstved - Åbent mandag til fredag fra 9 - 18 med mulighed for aften - og weekendtider.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Annette Bauder. Jeg har mere end 15 års erfaring med terapi og parterapi. Jeg har en struktureret og professionel tilgang til faget og mit mål er at bringe nye perspektiver ind i parforholdet, som kan give jer et bedre udgangspunkt til at komme videre sammen.

De fleste par løber ind i forskellige vanskeligheder, problemer og udfordringer der belaster parforholdet. Det kan ofte handle om at parret har svært ved at kommunikere og derfor taler forbi hinanden. Det kan også handle om vanskeligheder i dagligdagen, hvor I ikke formår at prioritere hinanden.

I parterapi hos mig vil vi ofte lægge ud med at sætte ord på de udfordringer I oplever i jeres samliv og parforhold. Mange par oplever store forbedringer i deres parforhold nærmest med det samme, men det er vigtigt for et godt forløb, at I begge er interesserede i at gøre noget ved problemerne. Book en tid nu.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi 

NLP

Hypnose

UDDANNELSE

NLP-psykoterapeut

Hypnoseterapeut i 5-PATH ® and 7th Path Selv- hypnosis ® fra Hypnosehuset Danmark.
 

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter i parforhold

Manglende kommunikation og skænderier

Depression

Angst/fobi

Sorgsymptomer

Smerte

Stress

FØRSTE SAMTALE

Jeg tager gerne en telefonisk samtale, for at afklare eventuelle spørgsmål. Vi kan også tale om hvordan jeg kan hjælpe jer på vej til et bedre parforhold. Jeg kan være optaget af klienter og derfor vil det være en fordel at udfylde kontaktformularen her på siden, så ringer jeg tilbage snarest muligt.

PARFORHOLD

Der kan være mange forskellige årsager til at vælger at gå i parterapi. Det kan være at I er ramt af utroskab eller har oplevet andre tillidsbrud. Det kan også være at I har svært ved at tale sammen eller måske handler det om at den ene part er involveret i så mange gøremål udenfor hjemmet, at hun/han “glemmer” den anden. uanset hvilke udfordringer i oplever vil parterapi kunne hjælpe. Book en tid hos mig nu.

I parterapien vil I få mulighed for at sætte ord på jeres udfordringer, og sammen få skabt et sundere og styrket parforhold - I vil have udbytte af parterapi, hvis begge parter er interesserede i at gøre noget ved problemerne.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1150 kr.

Individuel terapi - 1 time og 30 minutter - 900 kr.