Team member

VIBEKE EMILIE DYHRCRONE

Parterapeut & psykoterapeut

Kronprincesegade 46 E, 5 Sal, 1306 København K - Åbent i dagtimerne fra 9 -18

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

I mit arbejde med par har jeg fokus på at hjælpe begge parter til at føle sig ligeværdige, værdsatte og forståede. Jeg har en dyb forståelse for kommunikation og de dynamikker og mønstre der opstår i relationer til andre mennesker. Min intention er bedst muligt at skabe en god og tryg atmosfære, hvor I begge føler jer anerkendte, lyttet til og forstået. Det gør jeg ved at støtte jer i at skabe en bedre dialog, hvor I taler bedre sammen og blive bedre til at lytte til hinanden, så budskaberne blive klare og tydelige.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Samtaleterapi

Individuel terapi

Gruppeterapi

UDDANNELSE

Psykoterapeut MPF

Parterapeut

Eksistentiel Psykoterapeut

Emotionally Focused Thearapy

 EFT

ERFARINGSOMRÅDE

Eksistentiel Psykoterapi

Emotionally Focused Thearapy

EFT

Parterapi

 Coaching

Ledelse og kommunikation

GRATIS SAMTALE

Hvis du ønsker at blive kontaktet og få en god snak om hvordan parterapi hos mig kan hjælpe jeres parforhold, så udfyld venligst kontakt formularen her på siden. Så kontakter jeg dig dig snarest muligt.

PARFORHOLD

Savner I at tale sammen? Vil I gerne være tæt på hinanden igen? Er I låst fast i gamle mønstre og fortid? Så er I ikke alene. Alle parforhold har konflikter og perioder, hvor problemerne føles større end kærligheden. Parterapi kan dæmme op for de forventninger og fortolkninger, I har til og om jer selv og hinanden. Dermed får I forudsætningerne for det gode fælles liv. Venter I for længe, kan det være svært at få gnisten tilbage, men skilsmisse behøver ikke være løsningen på jeres krise. Er I det par, der gør noget ved det i tide?

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Individuel psykoterapi - 1 time - 900 kr.

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1350 kr.

Supervision - 1 time - 900 kr.