Team member

LOUI PEDERSEN

Parterapeut & Stesscoach

Roarsvej 6 kld. th., 2000 Frederiksberg - tlf. nr. 41419971 . Åbent i dagtimerne fra 10 -18

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Når der opstår problemer i parforholdet, kan det være en befrielse at kunne snakke frit og åbent om de udfordringer i støder på. Vi bruger naturligt nok vores nære relationer (familie og venner) til at dele vores problemer med, og de vil naturligvis gøre deres bedste for, at vi som mennesker kommer ovenpå igen. Problemet kan nogle gange dog være, at de ikke ligefrem er upartiske og til tider bare ønsker at give os ret og trøste. Her har i måske mere brug for nogle friske og ærlige øjne, der ikke dømmer nogle af jer, men hjælper jer til at tage ansvar for jeres fælles parproblemer.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Samtaleterapi

Individuel terapi

Terapi over skype

UDDANNELSE

Certificeret ID-psykoterapeut

Certificeret PREP-kursusleder

Certificeret stresscoach

Kursus i praktisk konflikthåndtering og mægling

Selvudvikling ID-Academy

ERFARINGSOMRÅDE

Parterapi

Kriser i parforhold

Kommunikation

Utroskab

Stress

Konflikthåndtering

GRATIS SAMTALE

Hvis du ønsker at blive kontaktet, kan vi tage en god snak om hvordan et forløb hos mig kan hjælpe jer videre som par. Da jeg ofte er optaget af klienter - udfyld venligst kontakt formularen her på siden, så ringer jer tilbage så snart jeg har tid.

PARFORHOLD

Oplever I en krise i parforholdet, og vil I gerne gøre en indsats for at lægge de dårlige vaner i parforholdet bag jer? Så vil parterapi hos mig kunne hjælpe jer videre. I parterapi vil I få muligheden for at skabe en bedre kommunikationsform, så I bedre kan tale om de problemer i møder i parforholdet og hvordan I kommer hen til det gode samliv, I ønsker.

Terapi forløb - Personligt fremmøde og online

Individuel terapi - 1 time og 30 minutter - 800 kr.

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1000 kr.

Individuel terapi telefonisk eller over skype - 1 time - 600 kr.