Team member

KIRSTEN THRANE

Parterapeut & psykoterapeut

Thrane-Terapi - Fyllestedvej 21, 5464 Brenderup og Riddergade 17, 7000 Fredericia - tlf. nr. 22 52 52 93 - Åbent mandag til fredag fra 9 - 18 med mulighed for aften - og weekendtider. Telefonisk kontakt alle hverdage.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Kirsten og jeg er uddannet psykoterapeut og parterapeut og har en integrativ baggrund.

Jeg er meget optaget af at skabe varig forandring ved at handle, lytte og tage ansvar for sit eget liv og for sit parforhold.

I parterapi hos mig vil vi sandsynligvis arbejde med jeres forståelse og accept af hinanden og ikke mindst jer selv. I vil blive bedre til at give hinanden den nødvendige plads og kigge på jeres egen rolle i parforholdet. Vi vil arbejde målrettet med at se hinanden klart, blive tydelige i kommunikationen og til lytte til hinanden, så I sammen kan skabe rammerne for det liv, I ønsker jer.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi 

Psykoterapi

Virksomhedskurser

Mindfulnesskurser

UDDANNELSE

Certificeret Integrativ psykoterapeut 

Certificeret Integrativ parterapeut 

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter i parforhold

Dårlig kommunikation

Krise

Stress

Mindfulness

FØRSTE SAMTALE

Jeg tager gerne en kortere telefonisk samtale, hvor vi kan tale om hvordan jeg kan jælpe jer. Jeg er ofte optaget af klienter og det vil derfor være en fordel at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

PARFORHOLD

Første session handler ofte om, at få noget viden om jer og jeres parforhold og hvilke problemer, I har brug for at vi arbejder med. Par kan ofte have problemer med at kommunikere med hinanden og derfor placeres skylden ofte hos den anden. Samtalerne kan derfor ofte i skænderier, konflikter og gråd.

Det kræver en stor indsats fra jer begge at rette op på tingene. Der er dog ingen tvilv om, at I med parterapi kan få en bedre forståelse for jer selv og hinanden og derved også få et langt bedre samliv. Kommunikationen mellem jer bliver lettere og I vil blive bedre til at løse de problemer, der opstår undervejs. Book en tid allerede nu.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1050 kr.

Individuel terapi - 1 time - 700 kr.