SIF SVEINDOTTIR - TEST PROFIL

Parterapeut & Psykoterapeut

Markusgade 3, 9000 Aalborg - tlf. nr. 25 26 20 20. Åbent i hverdagen fra 9 - 17.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Står du midt i en krise i dit parforhold? Så vil parterapi hos mig kunne hjælpe jer på rette vej. I parterapi hos mig, vil du og din partner få kvalificeret og brugbar hjælp til at styrke dialogen og tale fornuftigt sammen om, hvad jeres problemer og udfordringer i parforholdet skyldes og hvordan I kan komme videre.

Jeg guider jer til at genetablere en ægte og kærlig relation, en ny og bedre tilknytning, mere tryghed og sjælens fantastisk møde.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi 

Psykoterapi

Musikterapi

 

 

UDDANNELSE

Certificeret psykoterapeut, MPF

Cand. mag i musikterapi - Aalborg Universitet

 

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter i parforhold

Sorg og kriser

Stress

Demens

Depression

spiseforstyrrelser

GRATIS SAMTALE

Jeg tilbyder naturligvis at tage en gratis samtale om jeres udfordringer i parforholdet, for at afdække jeres behov og problemer bedst muligt. Jeg har ofte klienter og det er derfor en fordel at udfylde kontakter formularen her - så ringer jeg til jer snarest muligt. På den måde vil jeg have bedre tid og overskud til at kunne spørge ind til de konkrete udfordringer I har og til at tage en fornuftig snak om jeres parforhold.

PARFORHOLD

Helt grundlæggende er årsagen til de fleste problematikker og konflikter i et parforhold er manglende og dårlig kommunikation, ringe forståelse i hinandens verden, samt en presset og udfordrende hverdag. Mange oplever ofte det hele på en gang. I parterapi hos mig arbejdes der primært med hjælp til selvhjælp.

I parterapi hos mig arbejdes der primært med hjælp til selvhjælp. Jeg sætter nogle vigtige processer i gang hos jer, som har det formål at hjælpe jer med at løse problemerne og årsagerne til konflikterne. I får en række værktøjer og konkrete øvelser I kan arbejde videre med derhjemme og det er derfor vigtigt, at I begge har et oprigtigt ønske om at give forholdet en chance og er motiveret til at gøre en indsats.

KLIENT UDTALELSER

"Vi har været i parterapi hos Sif hen over sommeren og har i alt været der 5 gange. Sif er at helt igennem fantastisk empatisk menneske, med en utrolig stor viden og indsigt. Allerede efter de første 2 sessioner og lidt hjemmearbejde blev vores parforhold langt bedre. Tusinde tak for dine gode input. "

"Vi er et par i midten af 30érne, som besluttede at gå i parterapi, da vi havde rigtig mange konflikter i hverdagen. Efter vi har fået nogle ting vi kunne gå hjem og arbejde med, er der længere mellem vores skænderier og de er heller ikke lige så voldsomme som tidligere. "

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1050 kr.

Individuel terapi - 1 time - 850 kr.

Rabat til studerende, sygemeldte og ledige - 20 %