DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut & Psykoterapeut

Markusgade 3, 9000 Aalborg - Åbent tirsdag til lørdag fra 10 - 20.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Står du midt i en krise i dit parforhold? Så vil parterapi hos mig kunne hjælpe jer på rette vej. I parterapi hos mig vil du og din partner få kvalificeret og brugbar hjælp til at styrke dialogen og tale fornuftigt sammen om, hvad jeres problemer og udfordringer i parforholdet skyldes og hvordan I kan komme videre.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi 

Psykoterapi

Musikterapi

UDDANNELSE

Certificeret psykoterapeut, MPF

Cand. mag i musikterapi - Aalborg Universitet

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter i parforhold

Sorg og kriser

Stress

Angst

Depression

Spiseforstyrrelser

GRATIS SAMTALE

Hvis I ønsker at blive kontaktet, kan vi tage en god snak omkring jeres problemer og hvordan et parterapi hos mig kan hjælpe jer. Det letteste er at udfylde kontakt formularen er på siden, så kontakter jeg jer snarest muligt.

PARFORHOLD

Helt grundlæggende er årsagen til de fleste problematikker og konflikter i et parforhold er manglende og dårlig kommunikation, ringe forståelse i hinandens verden, samt en presset og udfordrende hverdag. Mange oplever ofte det hele på en gang. I parterapi hos mig arbejdes der primært med hjælp til selvhjælp. Jeg sætter nogle vigtige processer i gang hos jer, som har det formål at hjælpe jer med at løse problemerne og årsagerne til konflikterne. Det er derfor vigtigt, at I begge har et oprigtigt ønske om at give forholdet en chance og er motiveret til at gøre en indsats.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1050 kr.

Individuel terapi - 1 time - 850 kr.

Rabat til studerende, sygemeldte og ledige - 20 %