Et billede af parterapeut Anne Lund fra Aalborg

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV -FIND VENLIGST EN ANDEN

Parterapeut & psykoterapeut

Anne Lund - Tove Ditlevsens Vej 118, 4, 9000 Aalborg - tlf. nr. 60 63 52 79

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg hedder Anne Lund og jeg tilbyder parterapi fra min praksis centralt i Aalborg. Helt grundlæggende handler parterapi om at få jer begge til at fungere i det fællesskab I har etableret. Vi vil sammen arbejde på de ting der skal ændres, for at optimere parforholdet og genfinde kærligheden imellem jer.

Parterapi kan hjælpe hvis du og din partner er fastlåste i negative kommunikationsmønstre eller hvis I står på vippen til at ville skilles og vil skabe klarhed i forhold til dette på en konstruktiv måde. Det kan også hjælpe hvis børn, arbejde eller måske noget helt andet har taget jeres tid og energi i en længere periode, og I derfor har svært ved at finde tilbage til at være kærester.

MIN BIOGRAFI

METODER

Individuel terapi

Parterapi

Supervision

Familieterapi

Sandlegsterapi

UDDANNELSE

Uddannet individuel-, par-, familie- og gruppeterapeut samt supervisor.
Krop- og Gestaltanalyseinstituttet, Bjødstrup

Uddannet socialrådgiver

ERFARINGSOMRÅDE

Skænderier og tilbagevendende konflikter

Kriser og skilsmisse

Dårlig kommunikation

Utroskab og jalousi

Personlige problemer som påvirker parforholdet

GRATIS SAMTALE

Lad os få en uforpligtende snak om de problemer I oplever i parforholdet og hvordan jeg kan hjælpe jer. Udfyld denne kontaktformular, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

PARFORHOLD

Konflikter i parforholdet kan ikke undgås, og jeg ser konflikter som en mulighed til udvikling. Problemer er konflikter, der ikke er forhandlet. Konflikter løser problemer og skaber plads for kærlighed - og nye konflikter. Der er mange elementer påvirker parforholdet og samspillet imellem jer. Det kan eksempelvis være opvækst, forældrenes samspil og roller, traumer fra barndommen eller tillærte mønstre, som ofte tages med ind i parforholdet og kan være en barriere for at udvikle relationen til hinanden.

I terapien vil I begge få mulighed for at se på jeres valg og hvordan jeres valg påvirker parforholdet. Vil vi sammen arbejde med de ting der skal ændres, for at optimere parforholdet og for at genfinde kærligheden og intimiteten imellem jer. Kontakt mig nu og lad os få en snak om jeres problemer.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time - 1000 kr.

Individuel terapi - 1 time - 650 kr.

Rabat - mulighed for køb af klippekort, samt reduceret pris til pensionister, ledige og studerende