9. juni 2016

log design test

PRAKTIK: Ansvarlig for Sociale Medier

Vi søger en dygtig og initiativ praktikant til at udvikle og styrke vores tilstedeværelse på de Sociale medier. Vores mål er at at levere indholdsrig, underholdende og inspirerende content løbende og på den måde at styrke vores plads i markedet. Vi leder efter en engageret og idérig pratikant, der har erfaring med kommunikation på de sociale medier og som samtidig har lyst til at arbejde med parterapeuter, parterapi og relationer generelt.

Lovecast.dk er en online platform for parterapeuter, som har til formål at hjælpe mennesker overalt i Danmark med at udvikle deres parforhold og bruge nogle af de værktøjer som parterapeuter tilbyder. Vi har pt. Næsten 60 tilkoblede terapeuter, som tilbyder par – og familieterapi, næsten uanset hvilken situation man er havnet i.

Vores mål er at få endnu flere terapeuter til at benytte den service vi tilbyder og derfor giver en styrkelse af de sociale medier god mening.

Dine opgave vil primært bestå i at:  

  • • Udforme og vedligeholde vores strategi på de sociale medier
  • • Tilpasse, udvikle og vedligeholde vores Facebook og Linkedin profiler
  • • Bistå vores videoproduktion og redigeringsarbejde
  • • Oprette profiler til parterapeuterne
  • • Opdatere og vedligeholde vores platforme og komme med idéer til content

Vi forventer, at du er initiativrig og god til at arbejde selvstændigt, så du virkelig kan bidrage til at løfte vores indsats på de sociale medier. Derudover skal du være god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, og du skal have en evne til at formidle og bringe dine egne idéer i spil.

Du får gode kollegaer at sparre med og du vil helt sikkert komme til at lære en masse om de sociale medier, grafisk produktion, videoproduktion, konverteringsoptimering og analyse.

Vi forventer tilgengæld, at du bidrager aktivt til det daglige kommunikations- og strategiarbejde til gavn for vores.

Din uddannelse er ikke det altafgørende, så længe du har styr på de sociale medier og har lyst til at arbejde med parforhold, parterapeuter og kærlighed. Stillingen er uden løn og med start hurtigst muligt. Vi forventer at praktikken har en varighed på 1-6 måneder. Er du Interesseret? Så send en ansøgning til: info@lovecast.dk og skriv ”PRAKTIKANT” i emnefeltet.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning så hurtigt som muligt.

Prut

Parforhold

58%

Ring nu

Toggle

her kan man skriver indhold!

Toggle ny 1

her kan man skriver indhold!

inhold til boksenen

takjldkjg

ækjslkdgj

ækjsdg

mere indhold til jkldjlkjlkjgs

mere indhold til  ælkdsælkg

nyt

afsasf

 

af

 

af

nyt

dfgdfhg ggkjmg

afetwrt

af

lkjhsdlgkjlgs