LOVECAST PRESSEMEDDELELSE

Velkommen til Lovecasts presserum – Her på siden finder du Lovecast presse meddelelser. Se mere herunder:

Kærestepar fra Frederiksberg vil hjælpe par til et bedre parforhold

I en 3 værelses lejlighed på Frederiksberg bor kæresteparret Anna og Jonas med deres 3 delebørn. De er nemlig en del af statistikken, der viser, at næsten 50 % af alle ægteskaber går i opløsning. Og den statistik har de sat sig for at ændre:

»Det lyder måske meget ” vi prøver at redde verden” agtigt, men hvis vi med vores portal kan være med til at sænke skilsmisseprocenten bare lidt, er vi glade« siger Anna, der sammen med kæresten Jonas har startet internet portalen Lovecast.

Om Lovecast

Lovecast handler om parforhold og kærlighed. På Lovecast kan brugerne enten finde tips, tricks og inspiration til at forbedre parforholdet, finde svar på konkrete problemstillinger eller få hjælp til at finde den helt rigtige parterapeut eller sexolog. Kort fortalt finder du alt om parforhold, kærlighed og parterapi på én helt unik platform.

Fakta om Skilsmisser i Danmark

I Danmark ender næsten halvdelen af samtlige ægteskaber i skilsmisse. Dertil kommer en lang række parforhold som går i opløsning, uden at parterne forinden har sagt ja til hinanden i kirken eller på rådhuset.

Skilsmisser og opbrud går især ud over børn. Børn som oplever en skilsmisse, kan ofte have sværere ved at danne en god relation til forældre og andre børn. Når forældre bliver skilt er det ikke bare en enkeltstående begivenhed, som skal overstås. En skilsmisse er ofte en langvarig og ustabil proces, som med et ændrer børnenes livsvilkår for altid. Det kan medføre en række uventede ændringer i barnets adfærd og barnets basale tillid til andre.

»En ting er at antallet af skilsmisser ligger ufatteligt højt - men det sørgelige er rigtig mange parforhold i Danmark kunne reddes med de rette værktøjer, den rette hjælp eller den rette personlige indsigt. Det er netop det er det vi forsøger at give mennesker«, udtaler iværksætter og partner i virksomheden Lovecast, Jonas T Werner og refererer til en ny undersøgelse, som Berlinske har fået foretaget hos Gallup, der viser, at kun 18% af fraskilte par, forinden havde forsøgt at redde ægteskaber med parterapi.

»Når man tænker på de menneskelige - og samfundsmæssige konsekvenser der er forbundet med skilsmisser, både for de voksne og for børn, er det nærmest tragisk at kun 18% har forsøgt sig med parterapi inden skilsmissen«, uddyber Jonas.

Nemt at finde hjælp

»Vores mål er både at få udbredt parterapi, gøre det nemt at finde en parterapeut man føler sig tryg ved, men i den grad også at aftabuisere parterapi. Mange mennesker i velfungerende par drager også stor nytte af at arbejde med deres kommunikation, eller at tage potentielle konflikter i opløbet« udtaler Jonas.  

»På Lovecast, kan man både finde dygtige parterapeuter, man kan sammenligne priser på parterapi, terapeuternes uddannelser og baggrunde, og man kan få masser af viden om parterapi og hvordan et terapiforløb foregår og hvad man kan forvente. Samtidig kan brugere finde inspiration til parforholdet, finde spændende foredrag, artikler og øvelser om parforhold«, siger Jonas, som netop har oprettet parterapeut nummer 38 på Lovecast.  

Mere om Jonas & Anna

»Vi har begge været en skilsmisse igennem med delebørn og alt hvad det indebærer. Da vi mødte hinanden i 2012 begyndte vi at læse og søge viden om parforhold og kærlighed, for at give vores nye parforhold det bedst mulige udgangspunkt. I 2015 begyndte vi at dele nogle af vores egne parforholdserfaringer på Facebook og det blev startskuddet til Lovecast, som så senere udviklede sig til en egentlig portal«, udtaler Anna.

Vi står naturligvis til rådighed med uddybende informationer og stiller gerne op til en snak om Lovecast.

KOMPETENT HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Vi ønsker at tilbyder brugerne kompetent hjælp til parforholdet - målet er at flere skal blive sammen.