DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut & sexolog

Adresse: Bøgeskovvej 132, 5540 Ullerslev

Åbningstider: Mandag til fredag fra 9 - 15 - med mulighed for aften - og weekendtider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Jane Palawska. Jeg ejer og driver terapi virksomheden Amor Terapi sammen med min mand Thomas, som også er uddannet sexolog. Udover min sexologiske baggrund, har jeg stor erfaring indenfor konfliktmægling og ledelse, og jeg har derfor en god baggrund for at kunne hjælpe med de problemer I kommer med. Jeg har som udgangspunkt fokus på at skabe en god og åben stemning, hvor I begge kan føle jer trygge.

Der kan være mange årsager til at par vælger at komme hos os. Nogle kommer fordi de oplever nogle helt konkrete problemer i parforholdet eller i dobbelt sengen, som de ikke umiddelbart selv er i stand til at løse og som kan være svære at få bragt på banen. Andre kommer fordi de aldrig har sex og fordi de i øvrigt har svært ved at få tingene til at fungere.

I sexologisk rådgivning vil få mulighed for at sætte ord på de udfordringer i oplever, og I vil få hjælp til at styrke respekten og kommunikationen til stor gavn for parforholdet.

MIN BIOGRAFI

METODER

Sexologisk rådgivning

Individuel terapi

UDDANNELSE

Certificeret som sexolog hos Joan Ørting

Almen voksenpædagogisk uddannelse

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter i parforhold

Manglende respekt for hinanden

Kedelig sex

Manglende sexlyst

Utroskab

Sex og/eller pornoafhængighed

KONTAKT MIG

Hvis du ønsker at blive kontaktet for at aftale en tid, er det en fordel at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

PARFORHOLD

Sexologisk rådgivning tager udgangpunkt i at forbedre parforholdet. Vi arbejder med at øge respekten og forståelse for hinanden. Oftest vil netop dette medføre et bedre og et mere levende sexliv. En konsultationen vil derfor handle om meget andet end sex og erotik, da det sjældent er her årsagen til problemerne udspringer. Det er nemlig meget sjældent manglende evner eller viden om sex, der har en størst indflydelse på sexlivet, men derimod mere generelle problemer i parforholdet.

Uanset hvilke udfordringer i oplever, kan det ofte være meget befriende at søge hjælp hos en sexolog. I sexologisk rådgivning vil I få mulighed for at sætte ord på jeres udfordringer i et åbent og ikke dømmende miljø, og få arbejdet konstruktivt med jeres parforhold. Jeg er naturligvis underlagt tavshedspligt.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Sexologisk rådgivning - 1 time og 30 minutter - 750 kr.

Individuel terapi/rådgivning - 1 time - 500 kr.

Sexologisk rådgivning med både Jane & Thomas - 1 time og 30 minnutter - 1300 kr.