DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Psykoterapeut & kærlighedscoach

Adresse: Enighedsvej 31, 2920 Charlottenlund

Åbningstider: Mandag til torsdag fra 9-17. fredag efter aftale. Vi mødes i Charlottenlund eller på Skype – parterapi dog kun i Charlottenlund

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Lene Bojer. Jeg er psykoterapeut og har specialiseret mig i kærlighed, samliv og parforhold. Jeg blev selv skilt efter 17 års ægteskab, og har derfor mærket hvor hårdt et opbrud og en skilsmisse kan være. Jeg har siden været i gennem en fantastisk proces og min personlige erfaring giver mig naturligvis en stor indsigt i de problemer og udfordringer der kan opstå i et parforhold.

Som passioneret kærlighedscoach og terapeut brænder jeg for, at skabe mere kærlighed og bedre relationer mellem mennesker. Uenighed og småskænderier i et parforhold er uundgåelige. Hvor i mod daglige konflikter og dårlig kommunikation er tegn på, at forholdet er ude på en glidebane.  Parterapi giver jer mulighed for, i en travl og stresset hverdag, at drøfte jeres relation i ro og mag. Alene det, at I giver jer selv lov til at kigge på hinanden og mærke efter, hvad I savner gør en kæmpe forskel - og I er på vej i den rigtige retning.

PARFORHOLD

En skilsmisse er sjældent den bedste løsning, da vi mennesker har en tendens til at tage de negative mønstre med os ind i et nyt parforhold. Mange problemer skyldes dårlig kommunikation. ”Jeg savner dig” bliver let til ”Hvorfor er du aldrig hjemme?” Derfor kan mange problemer løses ved, at I lærer, at give udtryk for jeres behov og tanker på en ny og konstruktiv måde. Situationen ser måske håbløs ud lige nu, men derfor kan der alligevel være en god udvej og en fornuftig løsning på jeres problemer.

I parterapi drøfter vi blandt andet jeres fremtidsønsker og forventninger. Uden et solidt fundament og en fælles retning er det svært, at bevare kærligheden og intimiteten til hinanden. Ansvaret for at dialogen foregår i respekt og ligeværdighed er mit, og det er altafgørende, at I begge føler jer hørt og forstået. Hvis I beslutter, at gå fra hinanden anbefaler jeg alligevel parterapi. Dels for at I kan blive afklarede og færdige med hinanden, men også for at få hjælp til at indgå i et konstruktivt samarbejde omkring jeres eventuelle børn. Parterapi en god investering i jeres fælles og individuelle fremtid, så alle parter kan komme godt videre. 

MIN BIOGRAFI

METODER


Individuel terapi

Parterapi

Online Skype sessioner

Kærligheds-coaching 

Kærligheds-workshops

UDDANNELSE


Basisuddannelse, Psykoterapeutisk Institut, København

Overbygningen fra Københavns Gestalt Institut

2 årig certificeret efteruddannelse som Kærlighedscoach samt Relation- & Tilknytningsterapeut

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter i parforholdet

Konflikter efter en skilsmisse

Styrke parforholdet

Krise og stress 

Utroskab og jalousi

Kom godt videre efter skilsmissen

GRATIS SAMTALE

Tryghed og tillid er alfa og omega i et terapeutisk samarbejde. Derfor anbefaler jeg en uforpligtende samtale, som første skridt mod et fremadrettet samarbejde.  Hvis din partner ikke ønsker at deltage, er du også velkommen til at komme alene. Sessionerne foregår i min praksis i Charlottenlund kun fem min. gåafstand fra Charlottenlund Station. Ønsker du en individuel session, kan vi også mødes online. Da jeg kan være svær at fange på telefonen, er det en fordel at udfylde kontaktformularen her på siden, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1300 kr.

Individuel terapi/rådgivning - 1 time - 900 kr.