Parterapeut Pernille Kronborg

PERNILLE KRONBORG

Sexolog & paterapeut

Adresse: Mirabellehegnet 47, 8700 Horsens

Åbningstider: I dagtimerne fra 10 - 17

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Pernille Kronborg og jeg tilbyder effektiv og målrettet hjælp til de udfordringer I oplever i parforholdet. I et terapiforløb vil jeg fungere som den upartiske mægler, der hjælper jer med at nå ind til sagens kerne. Dette kan ofte være en udfordrende proces, der både kræver vilje, hårdt arbejde og selverkendelse, men som genopbygge tilliden i mellem Jer og som styrker lysten og kærligheden til hinanden.

I parterapi sigter jeg helt grundlæggende mod at skabe en større selvindsigt, en øget forståelse af de mønstrer som opstår i parforholdet og jeres egen livssituation. Resultatet af et terapiforløb afhænger i høj grad af jeres eget engagement og jeres vilje til at forandre.

PARFORHOLD

Rigtig mange par oplever problemer som typisk opstår som følge af mangel på god og respektfuld kommunikation. Jeg oplever ofte at det er flere forskellige faktorer, som skaber problemer og konflikter i parforholdet, og det kan ofte være meget uoverkommeligt at løse dem selv. I parterapi vil vi sammen arbejde med værktøjer, der kan hjælpe Jer til at få styr på tankerne, skabe en positiv tilgang til udfordringerne og til at skabe et mere kærlighedsfyldt og frugtbart parforhold.

Jeg tror på forandring og at alle har ret til et nydelsesfuldt liv. Vil du med på rejsen, så kontakt mig nu og lad os få en snak om hvordan parterapi kan hjælpe Jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi og coaching

Seksualundervisning

Workshop for grupper

UDDANNELSE


Cand. mag. pæd. - Odense Universitet

Pæd.prof.bach. - Odense Universitet

Certificeret Sexolog og Parterapeut - Joan Ørting

Life og business coach - Manning Inspire

ERFARINGSOMRÅDE


Udfordringer i parforholdet

Udfordringer i familierelationer

Overtrædelse af seksuelle grænser

Utroskab og jalousi

Børnefamiliernes udfordringer

Manglende sexlyst

Depression og angst

Indsigtsrige polterabender

Seksualundervisning

KLIENTUDTALELSER

»Det er en hjerteåbende og stærk oplevelse at være i terapi hos Pernille! Hun er en total powerkvinde, som virkelig forstår at møde mig lige der, hvor jeg er.

Jeg oplever at blive holdt og støttet, når jeg har aller mest brug for det. Samtidig kan Pernille udfordre mig på en (selv)kærlig måde og hjælpe mig til at sætte mit liv i perspektiv og arbejde indad for at få et dybere kendskab til - og en forståelse af - mig selv.

Pernille er rummelig, skarp, åben, ærlig, tillidsfuld, hjertelig, tydelig og bare MEGA god til det, hun gør. Pernille er den bedste terapeut (og parterapeut!), jeg har været hos!

❤️❤️❤️❤️❤️ tak for dig«.

Anette, Ikast.

»Jeg startede hos Pernille i januar 2018.

Jeg kom til hende, da jeg var banket ned under gulvbrædderne af angst. Ved allerførste møde med Pernille, følte jeg mig hurtigt tryg og blev mødt fuldstændig der hvor jeg var, med stor respekt og omsorg.

Jeg har under hele mit forløb følt, at Pernille kun ville mig det allerbedste og at hun virkelig ved, hvad hun taler om. Samtidig er jeg vild med, at Pernille også giver meget af sig selv i form af, at hun også selv har op og nedture og gerne deler det. På den måde fik jeg følelsen af, at her er en kvinde, der reelt ved hvad jeg kæmper med, for hun har selv været i det dybe hul.

Jeg har for første gang i 5 år, gået igennem en januar/februar måned UDEN angst!!

Pernille får mine varmeste anbefalinger ❤️«.

»Min kommende kone, og jeg har benyttet Pernille som samlivsvejleder.

Vi er meget tilfredse med det forløb vi er i gang med sammen med hende.

Vi har i dette forløb fået en indsigt i, hvor vigtigt det er som par, at tale ærligt om tingene, men samtidigt også at lytte. Dette vidste og gjorde vi allerede i forvejen, men med Pernille tog vi det op på et højere niveau.

Vi fik også den indsigt, at vi ikke blot som mand og kvinde tænker anderledes, men at vores livsbagage, også gør at vi ofte ser anderledes på den selv samme ting.

Derudover er vi blevet klar over, hvor vigtigt vores kærlighedssprog er, og at det kan ændre sig fra tid til tid.

Pernille er som terapeut noget så rar og imødekommende, man er noget så tryg i hendes selskab, dette gør at man kan slappe af og være sig selv. Man kan mærke, at hun tager en alvorlig og er nærværende. Hun ser ikke ned på ens mangel på viden om det seksuelle, tværtimod kan man mærke en respekt hos hende.

Vi kan stærk anbefale Pernille til andre kristne.«

»Jeg dyrker triathlon i min fritid og havde i forbindelse med min træning mod Ironman Kbh. nogle store problemer med min motivation i forbindelse med mit løb.

Kondien var god, men mentalt kunne jeg ikke løbe mere end få minutter ad gangen uden at jeg skulle stoppe op og gå.

Pernille hjalp mig hurtigt til at se problemstillingerne og gav mig nogle rigtig gode værktøjer, jeg kunne bruge under min løbetræning, så jeg genfandt motivationen.

Pernille er både professionel og kompetent og jeg følte mig meget tryg og i gode hænder.«

MØD PERNILLE KRONBORG - VELKOMST VIDEO

I denne video byder parterapeut og sexolog Pernille Kronborg velkommen i hendes klinik i Horsens. Pernille fortæller blandt om hvordan hun arbejder med par og hvordan terapi kan hjælpe på vej til et bedre og sundere parforhold. Se med her:

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time - 1385 kr.


Individuel terapi - 1 time - 1085 kr.


Sexualundervisning - 1 time - 1385 kr.


Studierabat 20 %

Oplys venligst at du har fundet Pernille på Lovecast

Besøg min hjemmeside