Team member

PERNILLE KRONBORG

Sexolog & paterapeut

Mirabellehegnet 47, 8700 Horsens - Åbent i dagtimerne fra 10 -17

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mangel på god og respektfuld kommunikation er ofte roden til de fleste problemer i et parforhold. Jeg oplever ofte, at der kan være flere faktorer, som spiller ind når problemerne og konflikterne opstår. Dette kan være vanskelligt at tale om med dine nærmeste. Mange oplever, at især seksuelle udfordringer, fysiske problematikker, manglende evne til at sætte grænser eller seksuel uerfarenhed, dårlig kommunikation og usikkerhed, kan afhjælpes igennem samtaleterapi. Sammen finder vi de værktøjer, der kan hjælpe dig til at få styr på tankerne, skabe en positiv tilgang til udfordrinerne og få et mere afslappet forhold til sex og din partner.

MIN BIOGRAFI

METODER

Sexologisk rådgivning

Parterapi

Undervisning

Individuel terapi 

Gruppe terapi 

UDDANNELSE

 Pæd.prof.bach - UNC

Certificeret Sexolog og Parterapeut

Life og business  coach - Manning Inspire

Modtager løbende supervision 

ERFARINGSOMRÅDE

Problemer i parforholdet

Sexologiske problemer

Utroskab og Jalousi

Manglende sexlyst

Stress og depression

GRATIS SAMTALE

Hvis du ønsker at blive kontaktet, kan vi tage en kort samtale om, hvordan et forløb hos mig kan hjælpe dig. Udfyld enten KONTAKT formularen her på siden, eller ring gerne til mig.

PARFORHOLD

Som parterapeut vil jeg primært fungere som mægler, der leder jer igennem et upartisk rådgivningsforløb og hjælpe jer med at nå ind til sagens kerne for at genopbygge tilliden og lysten til hinanden. Dette kan være en udfordrende proces, der både kræver hårdt arbejde, refleksion og selverkendelse. Resultatet i et terapiforløb - hvad enten det er parterapi eller sexologisk rådgivning - er ikke givet på forhånd. Forløbet sigter dog altid mod en større selvindsigt, en øget forståelse for jeres egen livssituation og resultatet afhænger i høj grad af jeres eget engagement.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 900 kr.

Individuel terapi - 1 time - 600 kr.

Undervisning - 1 time - 900 kr.

Studie rabat 20 %