Parterapeut Mona Christensen

MONA CHRISTENSEN

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Hersegade 18, 4000 Roskilde

Åbningstider: I dagtimerne - med mulighed for aften og weekendtider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

I de sidste 10 år har jeg har arbejdet med - og undervist i parterapi og parforhold. Idag er jeg leder af Institut for parterapi ApS, hvor jeg hjælper par, som har udfordringer med at få tingene til at fungere. I min terapi er jeg nede på jorden, direkte og nærværende, og jeg bruger hellere et par bandeord for meget end højtragende fagudtryk.

I parterapi hos mig får I effektiv hjælp til at skabe en større og bedre forståelse for hinanden, og det I gerne vil have i Jeres parforhold. Parterapi giver sjældent øjeblikkelige løsninger, da det tager tid og kræver en indsats fra begge parter. Men parterapi kan give Jer mulighed for at blive bevidste om de ting der skaber problemer, og det kan hjælpe Jer til en positiv udvikling og sætte gang i en proces, der kan danne grobund for et nyt og bedre parforhold.

PARFORHOLD

Når gnisten i et parforhold forsvinder, er det alvorligt i fare. Et parforhold er drevet af lysten til at være sammen og troen på en fælles fremtid.

Når I kommer i parterapi hos mig sætter vi sammen gang i en proces, som I selv skal være en aktiv del af. I skal være forberedte på at det tager tid at ændre på gamle rutiner og mønstre, som I måske har brugt årevis på at bygge op. Men når man får arbejdet med udfordringerne og med de uheldige rutiner som er opstået, så kommer der i langt de fleste tilfælde, både klogere og gladere mennesker ud af det, hvilket også betyder bedre trivsel i familien og i erhvervslivet, for de fleste.

MIN BIOGRAFI

METODER


Parterapi

Individuel terapi

Familieterapi

Coaching

UDDANNELSE


Eksamineret psykoterapeut

Par - og familieterapeut

Coach

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter og kommunikation i parforholdet

Manglende tryghed og tillid

Forventning

Problemhåndtering

Tilgivelse og jalousi

Terapi forløb - Priser ved personligt fremmøde

Parterapi - 1 time - 1200 kr.

Individuel terapi 1 time - 700 kr.

Tillæg ved aften og weekend - 300 kr.