Parterapeut Heidi Egeberg

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Islandsvej 2, st. 6000 Kolding

Åbningstider: I dagtimerne - med mulighed for aften og weekendtider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Parterapi handler om at genskabe kontakten og kærligheden til hinanden. For rigtig mange par er det svært at italesætte egne behov og længsler, og det skaber ofte frustrationer og en uhensigtsmæssig måde at kommunikere på. Eksempelvis kommer man i stedet til at angribe hinanden eller til at trække sig og begge dele skaber afstand. Derved kommer I til at modarbejde det, I i virkeligheden længes efter nemlig kontakt, nærvær og sammenhørighed.

Som terapeut er det min opgave, at være neutral, lyttende og rumme hver jeres oplevelse. Jeg stiller spørgsmål og guider jer. Jeg hjælper Jer med at forstå hinandens verdner og er med at åbne op for nysgerrigheden. Når I forstår og anerkender hinanden kan de fastlåste mønstre brydes, og I kan derved skabe en langt bedre kontakt imellem Jer.

PARFORHOLD

Det er de færreste der har et parforhold helt uden konflikter og udfordringer. Hvis I ikke får løst konflikterne og italesat Jeres behov, vil konflikterne med tiden blive større og fylde mere. Ofte ender I i en ond spiral, som det er svært at komme ud af uden hjælp. Kontakt mig nu og lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer.

Da man ikke får udtrykt sine behov og længsler, men i stedet kommer det ud på en uhensigtsmæssig måde med kritik, bebrejdelse. Det vi ofte viser er, man vil have ret, man angriber hinanden. bruger ofte du gør altid og aldrig. Derfor opstår diskussionerne. Der opstår vrede, kulde og afvisning, som gør man kommer længere og længere fra hinanden.

MIN BIOGRAFI

METODER


Parterapi

Individuel terapi

UDDANNELSE


Certificerede psykoterapeut ved SIF - systemisk institut for familieterapi

Imago parterapi

Relationsfokuseret parterapi

ERFARINGSOMRÅDE


Uhensigtmæssige reaktioner - og hvad kan skabe forandring
 
Konflikter -skænderier - samt den bagvedliggende årsag
Tryghed / utryghed i parforholdet
 
Roller / mønstre i opvækst familien
 
Vokset op med alkoholproblemer
 
Angst

KLIENT UDTALELSER

Klientudtalelse fra Marianne og Jens - Læs mere her:
"Efter vi har været hos dig i parterapi, og fået set på nogle af de områder, hvor vi kom i konflikt med hinanden, har det skabt en forståelse. Vi har nu fået øje på, hvor vigtig det, vi får talt sammen om vores parforhold. så nu har vi en aftalt, vi en gang i ugen, skal have par tid, hvor vi lytter til hinanden, og bruger de værktøjer vi fik med i parterapien". - Marianne og Jens

Terapi forløb - Priser ved personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 800 kr.

Individuel terapi - 1 time - 550 kr.